Acesti caini sunt destepi, afectuoși.
Naparlirea nu este o problema o sa ii cadacateva fire de par dar nu mult, eventual poti sa il periezi.
Afara poti sa il scoti de 2 ori timp de vreo jumătate de ora.Dar poti sa il scoti de cate ori vrei tu dar măcar jumate de ora trebuie scos.
Se poate adapta si la apartament dar mai greu.Aici este depinde de caine daca este mai lenes ar merge.Dar daca este mai energic trebuie sa il scoti mult pe afara sa osi piarda energia sau sa il dresezi.
Câinele nu contează pana si corcitura e buna, dar sar adapta mai bine un bichon la apartament.Bichonul poti sa il cresti aproximativ cum ți-am spus mai sus.
Funda?
Buna,Beagle-ul nu este un caine cu foarte mari pretentii, dar asta nu inseamna ca poate fi multumit cu mancare de proasta calitate. Poate fi hranit atat cu mancare uscata, cat si cu conserve sau preparate mai speciale. Beagle-ul trebuie, in general, sa manance o data, maximum doua ori pe zi, asta mai ales datorita faptului ca are o clara tendinta catre ingrasare.
Nu trebuie sa uitati ca necesita o cantitate substantiala de exercitii fizice deoarece a fost conceput ca o rasa deosebit de activa. Plimbarile lungi impreuna cu cainele Beagle trebuie sa devina o rutina daca vreti sa ii mentineti forma fizica si ascutimea mintii. Si eu cred ca ar trebui sa iti iei Beagle pentru ca sunt foarte destepti si iubitori.
Buna!
Iubesc aceste doua rase de caini.
Beagle este un caine foarte activ, pe care trebuie sa il scoti afara regulat. Este foarte prietenos, ca si Bichon'un de altfel, lasa par, insa trebuie sa stii ca Bichon'ul lasa mai mult.
Beagle nu e un caine de apartament, insa se poate acomoda daca ii oferi atentia necesara si poate ajunge la 10-11 kg si 36-41 cm inaltime. Cu Bichon'ul este putin mai simplu, insa trebuie scos afara tot regulat.
Scuze, am uitat sa iti mai spun ca acest caine nu are pretentii la mancare(niciunul dintre ei), dar trebuie hrăniți de 3 ori pe zi.
Eu cu câinii mei procedam astfel:
3 mese pe zi + un bonus(mâncarea lor preferata) daca sunt cuminti. Sper ca te-am ajutat!
Paii. Daa :3 Cunosc pe cineva care are beagle si e asa jucaus. Nu, nu naparlesc mult. Pai, eu toamna si iarna o sa-l scot o data sau de 2 ori pe zi. Depinde. Iar vara de 2 ori dar o sa stau mai mult Eu imi iau bichon
Programul meu :
Vin de la scoala, imi hranesc cainele, petrec timp cu el. Pe la 3-4 il scot afara (acum e destul de frig si nu prea ies afara), gustarica: biscuiti pentru catei, joaca si apoi ii dau masa de seara si la culcareee!
Nu stiu. Daca vrei o pufosenie alege bichon. Dar cam toata lumea are bichoni Bafta
Desh întreabă: