anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU.
Eu am un bichon maltese in varsta de 6 luni.Si am un prieten de familie care ne mai vizitează din cand in cand.
Prietenul are si el un bichon frise.
Cand vine prietenul cățelul meu sare de bucurie cand il vede si sta numai pe el si face si pipi pe el de bucurie.Ce inseamna asta?
Inseamna ca nu ma mai iubeste?
Cum sa il fac sa nu mai fie asa de iubitor cu el?
Sunt gelos si nu imi place.

Răspuns Câştigător
| BlondaBlondii a răspuns:

Te iubeste, tu esti stapanul lui, mereu se va intoarce la tine si mereu vei fii pe primul plan, dar este interesat de persoanele care vin in casa, exact asa este si catelul meu (nu este de rasa este corcitura). La inceput eram foarte geloasa, dar dupa am realizat ca indiferent cate persoane vin in casa, indiferent cine se joaca cu el, seara si dimineata la mine vine, cand lipsesc de acasa o ora sau 2 sau chiar mai mult si ma intorc, pe mine sare de bucurie, orice ar fi este al tau. Poate sa se bucure de alte persoane cat vrea el, dar tu esti singurul care se poate mandri cu un catel asa de iubitor si sociabil. Ar trebui sa fi mandru de catelul tau si de tine.

1 răspuns:
| Anamaria9916 a răspuns:

Te iubeste! Si eu am un bichon havanez. Stateam toata ziua cu el, iar cand venea cineva nou se bucura exagerat de tare. La mine nu facea asa. Am mers acum ceva vreme in vacanta si am stat o una. Catelul a ramas la bunica mea. Era disperata deoarece dupa plecarea mea nu mai voia sa manance si nu aves chef de nimic. Cand m-am intors acasa nu stia ce sa mai faca de bucurie. Catelul tau te iubeste cel mai mult. Sunt sigura. Bichonii subt foarte prietenosi. Marea parte reactioneaza asa cand vine cineva.