| Anonima6754 a întrebat:

Hei TPU happy Eu stau la un apartament cu 2 camere, e destul de mare nu am ce zice si balconul este destul de mare, nu este decomandat...dar nu despre asta e vorba, vreau sa-mi iau un caine husky deoarece imi este foarte drag si stiu ca o sa am responsabilitati, dar mi le asum pe toate! Am mai avut un pomeranian, dar nu conteaza. Vreau sa aflu mai multe despre cainii husky:

Eu vreau sa il iau de pui sa il cresc eu sa se invete cu mine, el latra? Apara? Nu stiu cum sa ma exprim.

Ii cade foarte mult par? Exista ceva care sa ii opreasca caderea parului abundenta?

Trebuie scos de 3 ori pe zi? Poate credeti ca nu stiu nimci despre caini, dar aproximativ la ce ore credeti ca e bine? Dimineata, la pranz si seara?

E adevarat ca e mai ok sa ii dai mancarea lor (bobite) la ore fixe? De 3 ori pe zi?

Daca merg undeva. la mare, cum procedez? Il iau cu mine? Multe hoteluri nu accepta, cum se procedeaza?

3 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Nu latra foarte mult, scoate un sunet care seamana mai mult cu urletul unui lup, sa vezi ce o sa le placa vecinilor. Nu apara si are dor de duca, incearca sa te gandesti pentru ce a fost creata rasa - sa traga sania deci e un caine puternic, rezistent si cu multa energie. E un caine dominant, prefera sa fie lider. Are instinct de vanatoare si e posibil ca o sa fugareasca sau chiar omoare animale mai mici decat el - pisici, gaini, alti caini. E rasa nordica si are 2 straturi se par care ii cade tot timpul, mai ales ca nu e climatul lui obisnuit. Nu ai cum sa opresti caderea parului, doar sa il perii. Cat despre scos afara de 3 ori pe zi... Tu vrei un caine ales special ca sa traga o sanie prin zapada 8 - 9 ore. Cum crezi ca o sa ii fie cu jumatate de ora dimineata, inca 30 de minute la pranz si o ora seara?
Cat e pui mananca mai des, cand e adult de 2 ori pe zi.
Exista hoteluri de caini unde il poti lasa, nu stiu exact cat costa pe zi sau daca sunt in zona ta.

| Eireann a răspuns:

Ia pomeranian, nu prea e ok husky pentru stapan incepator.