| CodrinaVladiana16 a întrebat:

Hei TPU, la ora 02:12 (noaptea)stateam la calculator si deodata se auzeau de afar zgomote ca si cum doua pisici se bateau si in casa aveam o pisica mama si puiul ei era in spatele meu.Am vrut sa vad ce se intampla afara am vrut sa ma ridic de pe masa si a sarit pisica pe mine si ma tot zgaria incontinu.M-am suit pe pat si fratele meu a aruncat cu apa pe ea da` tot voia sa vina sa ma zgarie.Am reusit sa o scoatem afara din casa.Acum am tot corpul plin de sange si zgarieturi. Aveti vreo idee de ce s-au intamplat toate astea? Multumesc anticipat♥

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Afara era tatal puiului ei.A crezut ca deschizi geamul sa ii dai drumul in casa.Si ea nu vrea.Un betiv care umbla dupa alte matze.

1 răspuns:
| LIN2010 a răspuns:

Vroia sa-si apere puiul de masculul feroce, deoarece la feline se intampla destul de des ca masculii sa omoare puii pentru ca femela sa reintre in calduri si sa se imperechieze. Ofera-i in continuare adapost femelei si puiului si daca observi ca masculii dau tarcoale alunga-i. Igrijeste-ti si ranile capatate, eventual du-te la medicul de familie.Respecte