| BiancaAlecsandra a întrebat:

Hei TPU ma puteti ajuta cu ceva? acum cativa ani mi s-a pierdut catelusa pechinez, Linda.Mi-e tare dor de ea! :o3
http://www.emaramures.ro/......40b/linda.
jpg.../linda.jpg
daca ati vazut-o sau aveti informatii va rog sa ma anuntati pe bianca.alexandra.buda@gmail.com sau printr-un comentariu
gasitorului ii ofer recompensa :)

7 răspunsuri:
| aura36 a răspuns:

crying imi pare rau pentru tine, dar e foarte greu sa o gasesti daca ai pierdut-o acum cativa ani sad, stiu ca este trist, si eu am o catelusa care seamana putin cu a ta dar este tibetan spaniel(total alta rasa si mai e si roscata ) si nu mi-as putea imagina cum ar fi sa o pierd

| aura36 a răspuns:

Ar trebui sa dai scriii in ziar asta si sa dai o recompensa destul de mare, te v-a costa anuntul, mai ales daca vrei sa aiba si poza mare, dar daca tii la catelusa ta...

| aura36 a răspuns:

Ti-am raspuns deoarece si tu mi-ai raspuns la intrebarehappy, si sper sa-ti gasesti catelusa curabd daca dai anunt intr-un ziar si lipesti postere prin baia mare si baia sprie happy MULT NOROC!

| aura36 a răspuns:

Este foarte frumoasa catelusa, si cand ii vad poza aproape ca imi vine mie sa plangcrying

| biabibi09 a răspuns:

De unde esti?

| BiancaAlecsandra explică (pentru biabibi09):

Din baia mare

| BiancaAlecsandra explică (pentru biabibi09):

Dar s-ar putea ca cineva sa o fi vandut prin tara
cineva mi-a spus ca a vazut o catelusa asemanatoare in baia sprie dar nu am putut sa ajung acolo si oricum ar fi trebuit sa merg peste tot in oras