Buna.
Cainele tau are o bacterie care ii causeaza o infectie a pielii, iar bacteria asta crede-ma ca e urata si greu de scapat de ea.
Cainele meu pe tot corpul a avut. Pe plana o spalam cu sampon special la fiecare 2-3 zile iar in urechi o dadeam cu dexogen ( in ambele), si chiar si pe burtica ( arata groaznic cainele meu, nu mai aveam blana, era neagra pe piele si mirosea foarte urat, plus ca se scarpina pana ii dadea sangele).
Veterinarul are dreptate, pentru ca acest tip de bacterie se multiplica si de urchea stanga se muta la dreapta, de la urechi se muta pe tot corpul si de aceea este musai sa o dai cu acea solutie in ureche, daca a inceput sa se scarpine pentru a impedica sa ajunga si pe corp.
Scututa capul deoarece il deranjeaza ceva in ureche, il manaca pielea din ureche si este normal daca are o infectie a pielii.
Sărut mina Ade! Scutură capul cățelusul tau deoarece il măninca groaznic, nu m ai poate, tu explica i veterinarului tot ce face cîțelusul, sa i dea el/sau ea doctora tratament adecvat, nu pune tu după capul tău, ce virstă are cațelul,? Este băiat? Dar stăpina lui(adica tu) ce virstă ai si de unde esti? Multumesc sarut mînuța, si weekend plăcut dragă Ade.
Ar terebui sa-i faci o baie cu un sampon deparazitant bun, eu am avut catel si-l spalam cu Ectocid Herba si era caine de pe strada.
Nu are nicio treaba cu puricii si capusele, are o bacterie care ii cauzeaza o boala de piele. Iar acesta acesta bacterie ii cauzeaza o infectie a pielii sau o alergie. Iar pentru a indeparta acesta infectie are nevoie de un produs special facut pentru asa ceva cum este dexogen.
Buna! Nu i-am dat de capul meu si i-am explicat medicului ca scutura capul, picaturile el mi le-a dat.Catelul e fata...si sunt din Arad. Varsta nu conteaza! Pa pa :3.
Ane758 întreabă: