| Nayuky a întrebat:

Hei TPU, peste 2-3 saptamani imi voi lua un catelus si as vrea sa stiu cam in cat timp l-as putea invata sa faca afara..si la inceput as vrea sa faca la cutia cu nisip..cum sa il invat avand in vedere ca spreiul acela special nu este bun pentru pui. Vreau sa il invat la cutia cu nisip pentru ca am citit ca puiii trebuie plimbati o data la 3 ore.iar eu sunt plecata la scoala..destul timp..de exemplu luni am 7 ore marti 6 miercuri8 joi 5 si vineri 4. si na miercurea as putea avea cu 2 ore mai putin de obicei dar totusi ..ideea e ca nu va ramane singur acasa dar nu va fi nimeni dispus sa il plimbe..de jucat cu el o sa aiba cine dar de plimbat nulaughinglaughing si vine iarna nu il pot lasa in curte cat voi fi la scoala ca e de talie mica.
Dau fundita la cel mai bun raspuns

3 răspunsuri:
| Adrry00 a răspuns:

Buna! Ca sa-l faci sa mearga la nisip nu trebuie sa faci nimic.Este ceva instinctiv! Cat despre invatatul sa-si faca nevoile afara trebuie sa il bagi cu botul in... si sa-l lovesti cu un ziar zicandu-i: 'NU-I VOIE".Ca sa se invete trebuie sa-l scoti des afara ca sa intelega unde e voie si unde nu e!

| UchihaAle97 a răspuns:

Sall, daca esti la scoala de atata timp ai putea sa lasi catelusul cuiva care iti e foarte aproape, o prietena cineva vei gasi!winking.Eu am pe cineva care si-a luat un catelus tot de rasa mica si in cateva saptamani deja se invatase deja la cutia cu nisip~eh ca sa-l inveti e va trebui sa-l lasi la cutie cu nisip dimineata cand te trezesti si seara poate se va obisnui parerea mea ^.^

Sper ca te am ajutat! Baftahappy

| stefalessa a răspuns:

Nul asculta pe ala iti zic eu un sfat ca am 5 catei mici dar acu is mari si pana la 8 luni pune-l sa faca la nisip dela 9 luni in colo dal in curte si osasi faca singur nevoile ascultama asa am facut eu cu bisonul meu negru luna