Le spui parintilor ca pisica e usor de intretinut si ca vei avea grija de ea. Pisicile isi fac treaba la nisip.
BTW, daca e motan il castrezi, altfel iti "marcheaza" toata casa, iar daca e mata o neutralizezi. Practic trebuie sa ii cureti cutia (exista unele semiinchise cu o clapa si nisip care absoarbe mirosul), sa ii dai sa manance si sa cureti coltul unde mananca. Din cand in cand varsa din cauza parlui pe care il inghite - va trebui sa cureti repede, ca pateaza. Nu o lasa afara, poate sa ia paraziti sau sa I se intample ceva (masini, caini).
La ce scrii despre tine, ai avea argumente de ce meriti pisica.
Deci eu acum ma adresez parintilor tai.Cheama-i la monitor!
Fratilor! Aveti un copil olimpic la matematica. Vrea doar un pisoi! E in clasa a 6-a(deci 6 plus 7, vedeti e greu cu matematica) La 13 ani putea sa vina cu alte probleme acasa decat cele de matematica, care sigur v-ar fi oripilat pana la culmi.
Repet! Cere doar un pisoi.O daa, o sa-i cumparati voi mancare din banii vostri, vizite pe la veterinari, cheltuieli pe pastile si vaccinuri.Dar hey, e doar un pisoi.Cat e mic o sa-l smotoceasca apoi...in fine.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Imi pare rau ca nu va pot da funda tuturor!
Chiar nu o sa am pisicuta... am incercat orice... dar nu merge. Plus ca o prietena de-a mamei mele, din cauza unei pisici are nu stiu ce paraziti... si in afara de asta, mama stie o femeie care nu a putut sa nasca din cauza parului de pisica... meh... am promis funda, deci o dau :* oricum, multumesc ca ati avut rabdare sa cititi tot si sa imi raspundeti! :*
Deniissel întreabă: