Da, cel mai probabil a născut și a făcut-o undeva, unde a simțit că puii vor fi mai în siguranță. Ai putea să o urmărești, când pleacă.
Oricum, hrănește-o mai consistent, acum că alăptează, iar de puii săi va avea ea grijă și singură. Iar când vor mai crește, probabil vor veni după ea sau ea singură îi va aduce. Până atunci aferă-i condițiile optime!
Https://zgardacugps.ro/
Daca o deranja fratele ei, trebuia neaparat sa ii desparti, sa ii tii separati.
Ar fi trebuit sa ai mai multa grija de ea si s-o tii in casa daca tot era gestanta...
Saracii pisoiasi, cine stie unde or fi pe frigu asta...
PS: Sterilizeaz-o!
Subscriu la ambele raspunsuri pe care le-a postat anonimg, prima mea idee a fost zgarda cu GPS, insa mai ales, eu presupun ca a ramas gravida chiar cu fratele ei, este animal nu om, asta se intampla, asa ca chiar ar trebui sa ii desparti, FOARTE SERIOS!
Urmareste-o cand pleaca de acasa. Daca a fatat, va merge sa alapteze puii. Nu-i va aduce ea acasa daca stie ca acolo nu sunt in siguranta. Vezi ce faci cu fratele ei, daca el este amenintarea.
Ai putea sa vezi daca are lapte. Oricum pisica o sa isi aduca puii la momentul potrivit.
In cazul asta nu sunt multe de facut, daca si-a abandonat puii acestia probabil vor muri daca nu ii va gasi cineva
Update: Aparent nu a fost gestanta. Am verificat-o indeaproape si nu da niciun semn ca ar fi nascut. Cred ca era doar grasa si in cele 2 zile cat a lipsit de acasa, nu a mancat, drept urmare a slabit. Urmeaza sa o sterilizez. Multumesc tuturor pentru sfaturi!
packman001 întreabă:
Ane758 întreabă: