| AmaliaMarilena a întrebat:

Probabil, mă voi muta la o casă. Părinții mei mi-au spus ca îmi vor cumpăra un câine. Eu sincer aș vrea unul dar nu foarte scump. (Adică până în 10 milioane). Aș dori un câine frumos, inteligent, drăguț și care să se atașeze mult de ține.
Funda la cel care îmi spune prețul, rasă, poza și informații despre el.

Răspuns Câştigător
| Ralucam18 a răspuns:

Depinde foarte mult, draguti sunt toti, dar nu stiu la ce iti trebuie, ma gandesc ca o sa il tii afara asa ca ma gandesc la o rasa cel putin medie, o rasa foarte draguta si inteligenta e Husky-ul Siberian, eu am gasit informatii super bune pe site-ul acesta: http://www.toateanimalele.ro/Caini/Husky%20Siberian/Husky%20Siberian.php
Pretul se invarte pe la 600-800 de lei. Mie, personal imi plac foarte mult Husky, ma refer la comportament. Sunt foarte blanzi, aparatori buni si sunt si foarte jucausi. Sper ca te-am ajutat si astept vesti;)

5 răspunsuri:
| Ellenely a răspuns:

Amstaff

| snap47 a răspuns:

Am gasit pe olx sau in site asemanator caini de Shiba Inu. Sunt foarte loiali, protectori, frumosi si intelligent. Pretul era in jur de 700-800 lei. De exemplu uitate la filmul Hachiko daca nu l-ai vazut deja. Arata adevarata fata a acestei rase.

| AmaliaMarilena explică:

Raluca. Da, mă gândeam ca husky-ul pare o rasă de câini rea.

| AmaliaMarilena explică:

Snap47, știu filmul, știam si rasă această. Știam ca sunt foarte inteligenți. Mă gândeam la un câine care rămâne mic.

| Ochelari_Pandicornii_2000 a răspuns:

Aceași poveste am avut-o eu acum doi-trei ani. Mi-am dorit un bichon si BAU! am primit un câine Maaaaare(ca mărime) de un an(ca vârstă e bătrân pentru dresat), ciobănesc belgian -_-