Depinde foarte mult, draguti sunt toti, dar nu stiu la ce iti trebuie, ma gandesc ca o sa il tii afara asa ca ma gandesc la o rasa cel putin medie, o rasa foarte draguta si inteligenta e Husky-ul Siberian, eu am gasit informatii super bune pe site-ul acesta: http://www.toateanimalele.ro/Caini/Husky%20Siberian/Husky%20Siberian.php
Pretul se invarte pe la 600-800 de lei. Mie, personal imi plac foarte mult Husky, ma refer la comportament. Sunt foarte blanzi, aparatori buni si sunt si foarte jucausi. Sper ca te-am ajutat si astept vesti;)
Am gasit pe olx sau in site asemanator caini de Shiba Inu. Sunt foarte loiali, protectori, frumosi si intelligent. Pretul era in jur de 700-800 lei. De exemplu uitate la filmul Hachiko daca nu l-ai vazut deja. Arata adevarata fata a acestei rase.
Snap47, știu filmul, știam si rasă această. Știam ca sunt foarte inteligenți. Mă gândeam la un câine care rămâne mic.
Aceași poveste am avut-o eu acum doi-trei ani. Mi-am dorit un bichon si BAU! am primit un câine Maaaaare(ca mărime) de un an(ca vârstă e bătrân pentru dresat), ciobănesc belgian -_-
Senorita2000 întreabă: