| Dutzi a întrebat:

Hei, TPU! Tocmai mi-am luat un bichon. El are acum trei săptămâni. Cam la ce vârsta îi pot face baie? În lesă pe afară cand poate fi plimbat? Cu soluţie de purici când îl pot da? Dau fundiţă!

Răspuns Câştigător
| cristhine022 a răspuns:

Hei! si in primul rand nu aveti de ce sa radeti de el toataa lumea a scris ce va gresit in viata lui de parca voi sunteti perfecti! asa raspuns la intrebare : am si eu un caine si eu l-am scos afar cand avea o luna si daca nu poti sa il scoti afara sa isi faca treburile exista la farmacie covorase speciale sa faca pe ele. Poti sa ii faci baie tot pe la o luna asa cu solutia de purici il dai dupa ce iai facut baie. Sper ca te am ajutat!

| Dutzi explică (pentru cristhine022):

Multumesc mult pentru sfaturi si pentru aparare! E foarte micuta si nu prea cred ca la o luna poate fi plimbata cu lesa, dar oricum, mersi mult!winking

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Eu ti-am luat un bichon? Nu tin minte.Asa ai scris.

| Dutzi explică (pentru darrio2007):

Mai, v-ati gasit voi perfecti! A fost o greseala de tastare, nu de gramatica, dar romanului ii place sa critice inainte sa gandeasca posibilitatile! Nu prea ma intereseaza vorbele astea spuse de niste persoane nule, dar totusi se vede chiar si prin intermediul calculatorului educatia!winking

| darrio2007 a răspuns (pentru Dutzi):

La cine se vede? La tine? Ti-ai luat caine inainte sa stii cum il ingrijesti? Nul!

| Mario2002 a răspuns:

Nu ti-am cumparat nici un bichon. Daca era iti luam un hasky sa traga un pic de sania limbii romanewinking

| Dutzi explică (pentru Mario2002):

Fii putin intelegator ca oricui i se poate intampla sa greseasca o tasta! Ce va mai place sa sariti cu gura! Inainte de gramatica se invata bunul simt, degeaqba esti destept daca lasi o impresie de copchil crescut intre animale! Bafta! Poate pe viitor sunteti realisti ca pana si cel mai prost om si-as fi dat seama sa scrie "mi-am" in loc de "mi-ai", prostie mai mare e sa tragi o concluzie aiurea in situatia asta!winking Sper ca am fost destul de "invatata" pentru stadiul vostru de "Experti in gramatica" si nu v-au suparat replicile mele de data asta scrise corect.

| Andrei_Robert_2000 a răspuns:

Bună!
Băiță îi poți face la o săptămână după ce i-ai facut primul vaccin
El poate e fii plimbat in lesă după ce vaccinurile i se vor termina
Sunt multe soluții de purici mai bine duci si îi iei de la farmacia veterinară șampon anti purici, capuse, păduchi, raie instructiunile sunt scrise pe spate
Sper ca te-am ajutat?