Femela.
Are ciclu, dar daca e sterilizata devreme 6-8luni nu va mai avea si sunt sanse scazute sa mai faca piometru. Sterilizarea cu cat este facuta mai devreme cu atat este mai bine si nu trebuie fete inainte pentru a putea fi sterilizata.
Femelele sunt mai nebune,iubitoare,protectoare.
Masculii si ei au din cand in cand secretii. Cu ei e ceva bataie de cap cand vede vreo femela,mai ales in calduri si uneori pot deveni dominanti cu masculii. Fac pipi pe sus(pereti, pomi) si se opreste la fiecare pom ca sa mascheze teritoriul, chiar daca vor fi castrati tot pe sus vor face, doar ca nu se va mai opri tot timpul sa marcheze. Cand sunt mici incep sa simuleze o monta cu piciorul tau sau alte obiecte
Masculii sunt mai inalti si au o greutate mai mare decat o femela, dar sunt mai linistiti.
Recomand femela
Femela, in caz ca mergi pe strada si dai de o gasca de caini nu o va ataca.
Eu as merge pe mascul.
fetele aleg masculii la caini.
plus ca scapi de o gramada de probleme.
masculul este dintr-o bucata, adica nu prefacut.
faci cum doresti
Eu am un mascul labrador si o femela terrier toy si crede-ma este ft dificil cu ea.
Femele-le sunt mult mai pretențioase decât masculii.
Am citit întrebarea ta de mai sus, era vorba de nume pentru femela așa ca vad ca ai ales deja.
Oricum sfatul meu este masculul fiind băiat o sa aibă o legătura diferită cu tine.
Cel puțin al meu are este mult mai ascultător
Iti recomand o femela pentru ca sunt mai linistite si, chiar daca le castrezi, poti sa o lasi odata sa faca pui. Pentru ca, dupa ce ea o sa moara, o sa ai un pui ( daca il pastrezi, sau mai multi ) care sa iti aminteasca de ea. Eu stiu cum e, am avut o catea si a facut pui, iar dupa aproape 1 an a disparut de acasa, si de atunci nu am mai vazut-o. Acum il am pe puiul ei, care a crescut si imi aduce aminte de ea mereu.
Parerea mea este sa iti ei mascul ca sa nu trebuiasca sa il castrezi deoarece castracrea cat si la masculi si femela le creaza disconfort dar simcera sa fiu asta la batranete ii va ajuta (castrarea).
Daca nu vrei sa duci cateaua la monta nu are rost sa o chinui prin castrare asa ca i-ati un mascul
LunguAndreea23 întreabă:
symy_1713 întreabă: