anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau o veverita Degu, insa nu stiu cum sa imi conving parinti sa ma lase sa imi iau una.Iau note foarte bune la scoala(sunt in clasa a 7-a)
iar ei tot nu ma lasa.Mam documentat foarte mult despre ingrijirea veveritei.
Acum urmeaza pastele si vreau sa ii conving pana atunci.

Dau fundita!;-)

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"iau note foarte bune la scoala", si tu scrii "MAM"...

| AntoniaRules a răspuns (pentru anonim_4396):

De parca tu scrii mereu corect.Asta nu e un site de gramatica apropo.Am intrebat cum sa imi coving parintii, nu am cerut sa imi corectezi intrebarea.
Te rog frumos fii intelegator!
Mai ales ca nu e frumos sa te porti urat cu o fata;-).

| anonim_4396 explică (pentru AntoniaRules):

Nu scriu corect mereu, dar aia e o greseala foarte mare.
Nu e frumos sa te porti urat cu o fata? Hai mai lasati-ma.dar cine sunteti voi fetele? Sunteti alte specii? Nu sunteti omeni, dati-va dracu' de enervante...fiecare trebuie sa se respecte netinand cont de gen...penibil.

Bine.Am inteles, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de mine.Mai intai, cati ani ai? Nu stiu de ce te enervezi asa repede.Imi pare rau ca te-am enervat.Chiar imi pare.Te rog doar nu mai vorbi urat.Nu vreau sa ma cert.Ai dreptate.Toti oamenii trebuie sa se respecte intre ei indiferent de gen.Scuze!
Te rog, daca ai sfaturi despre veverite le ascult cu mare drag.

Mersi de intelegere! :*

| anonim_4396 explică (pentru AntoniaRules):

Sunt intr-o periodata foarte frustranta si m-am plictsit de lumea asta, nu mai suport.Cauta pe faimsoul "GOOGLE", zici ca stie mai bine
cineva decat google.

Te inteleg!
Sper ca nu te-am suparat.
Mersi oricum! happy

| anna753 a răspuns:

Îți recomand sa nu îți iei. O sa o chinui. Îți dai seama ca ei ii place mai mult sa trăiască in habitatul ei natural decât sa stea intr o cușca, deși se spune ca poate fi și animal de companie, eu nu cred ca e ok. Sunt de o vârsta cu tine și eu am vrut și M am rugat de părinții mei sa îmi ia un cățel și pisica și o groaza de animale cu pretextul ca M-am informa pe internet și sunt in stare sa am grija, dar s-a dovedit ca oricât de mult ma atașam de ele și oricât de mult voiam sa le țin, nu reușeam sa ma descurc. Eu iubesc foarte mult animalele și îmi doresc sa am un animal când o sa cresc și o sa am mai mult timp, poate. Asa ca dacă chiar ești o fire responsabila și îți dorești un animal, ia-ți un cățel, pisica și sfatul meu e sa adopți, asa o sa salvezi un animal din adăpost!

| AntoniaRules a răspuns (pentru anna753):

Pai am un catel deja.Mersi oricum!

| anna753 a răspuns:

Îți recomand sa nu. O sa o chinui. Chiar dacă se spune ca poate fi animal de companie, ele evident ca prefera habitatul lor natural, dacă iubești animalele, cu siguranța înțelegi.
Suntem de o vârsta și tot asa, am avut și eu dorința de a avea animale: cățel, pisica și mai multe. Aveam impresia ca sunt tare documentata de pe internet și ca ma descurc sa le îngrijesc. Ajungeam sa ma atașez de ele și sa îmi pare foarte rău ca trebuia sa le dau pentru ca nu reușeam sa am grija de ele. Oricum eu încă iubesc mult animalele.
Dacă ești o fire responsabila și știi ca poți sa ai grija și nu le chinui mai mult decât sa le faci fericite, ți as recomanda sa adopți un cățeluș sau o pisica, asa poți sa salvezi un animal din adăpost!
Sau dacă îți dorești un animal mic, ai putea sa îți iei un hamster( care e foarte greu de îngrijit), sau un papagal. Sper ca te-am ajutat!