| Drxx_Alexandru_1999 a întrebat:

Hei TPU, vreau sa iau un airsoft mb03, și din câte am înțeles are in jur de 1, 9-2,2 Jouli, nu prea ma pricep la astea, cam la ce distanța trage fix, si cam cât înseamnă 2 Jouli? De la o distanța de 10m, trece printr-o placa de rigips? Îmi pare rău dacă am greșit categoria! Mulțumesc

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| zăGhost a răspuns:

La jocurile de airsoft sunt 2 categorii de putere a armelor. Ai P1 care e intre 90 si 120 (pana in 2 jouli) metri pe secunda. P1 se foloseste in general la jocurile de tip CQB. P2 are intre 120 si 200/220 metri pe secunda (intre 2 si 4 jouli) si se folosesc la jocuri de Airsoft in camp deschis, pe teren de joaca mare. La p2 de cele mai multe ori gasesti arme semiautomate gen sniper si carabina. Imagineaza ti o ploaie de bile la 220 mps. E nasol si periculos. Per ansamblu nici o arma nu trece prin rigips iar raza lor e undeva pana inte 20 - 60 de metri maxim, cu precizie decenta pana in 20 metri la automate si 30 la snipere. Datele astea sunt standard cu proiectile usoare de 0.12g. Daca vrei precizie mai buna o sa folosesti bile de 0.18g - 0.24g dar pe o raza semnificativ mai mica. Daca esti nou si vrei sa practici airsoft sfatuieste te cu cei dintr un grup organizat, testeaza armele lor. Multe sunt faine dar pot fi super grele si incomode la jocuri. Altele pot fi prea galagioase si o sa vezi cat de multe dezavantaje poti avea in timpul jocurilor. Mai intai inchireaza niste arme la jocurile organizate. Mereu e cineva care inchiriaza in grupurile care practica airsoft.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat