| Deea092 a întrebat:

vreau sa stiu cateva lucruri despre porcusorii de guineea pentru ca mi-am pus in minte sa imi cumpar unul si vreau mai intai sa ma interesez despre ei. vreau sa stiu :
1. fac galagie noaptea?
2. de cate ori trebuie spalati intr-o saptamana?
3. trebuie sa fie ineaparat doi?
4. dupa cat timp o sa se acomodeze cu mine daca imi petrec timpul cu el zilnic?
5. cat de mult sa le dau de mancare cand sunt mai micuti?
6. trebuie sa le tai unghiile?
7. ar avea ceva daca il scot pentru 10-20 de min afara cand e caldut? le place sa stea afara?
Dau fundita, multumesc ^^

Răspuns Câştigător
| AnonimaNG a răspuns:

1. Nu, de obicei nu fac galagie noaptea.
2. O data pe saptamana sau chiar o data la doua saptamani fiindca se deshidrateaza si se usuca pielea
3.DA! Ele sunt animale sociabile, sunt animale de grup. Si in salbaticie stau in grupuri
4. Cum am spus, sunt animale sociabile, o sa se invete cu tine destul de repede daca stii cum sa te comporti cu ele tongue
5.Aici nu sunt foarte sigura, dar presupun ca trebuie sa le dai mancare speciala pentru pui de porcușor de guineea. Le pui cutia plina, iar ei o sa manance cat por ei... ti-am zis, aici nu sunt sigura. Poti sa intri pe diferite site-uri si sa te documentezi
6. Da, față de atunci cand sunt in natura, ghiarele lor nu se tocesc in captivitate
7. Pentru a nu deveni obeze, aceste animale au nevoie de plimbare, fiindca ele mereu ronțăie ceva fiindca incisivii lor sunt in mereu in creștere. Poti sa ii lași liberi prin casa sau poti sa ii scoti afara daca e cald (dar trebuie supravegheați in permanență in ambele cazuri). Poti sa le cumperi jucarii sau sa confectionezi tu fucarii ( poti pune intr-o rola de carton de la hartia igienica niste paie; vezi pe net cum se face )

Fundă? :* :3

1 răspuns:
| Marian_Alex_1999_y3IZ a răspuns:

Nu nu fac galagie noapte doar daca ii dai mancare destula cu ar fi grau, porumb
sa stii ca sa-l ti la cald funda happy