Parca ii simteam inima batand alaturi de-a mea...m-a luat de mana si m-a strans tare. era ca un "te iubesc" fara cuvinte,faptele lui vorbeau de la sine. o clipa am ramas neclintita,il priveam atenta in ochi si simteam cum mi se umple sufletul de bucurie in prezenta lui. era pentru prima data in viata mea cand plangeam de fericire,eram atat de bucuroasa ca il am si ca este al meu,era parte din mine,simteam ca nimeni nu avea sa ne desparta niciodata. el era universul meu si chiar mai mult de-atat. imi venea sa-i spun "te iubesc" in fiecare secunda, imi placea sa-l alint si sa-l tin in brate, de fiecare data cand visam alaturi de el simteam ca lumea toata e a mea. il iubeam...si ma iubea.
Daca mai postezi mult intrebarea asta vei bloca serverul.am vazut-o de 3 ori pana acum.
Pai, bagi si tu ceva romantic, gen: "Se apropia periculos de mine, facandu-ma sa ma dau in spate. M-am oprit in usa, privind in ochii sai [si pui culoarea ochilor lui]." Sau ceva de genul. E apreciat mult romantismul de genul asta mult Daca nu te deranjeaza, sa imi trimiti si mie pe privat link-ul Succes mult in continuare!