| G2225hda a întrebat:

Hei! Trebuie sa stau cu 3 verisori cam toata ziua, au 4-6 ani si sunt cam obraznici.Ce sa fac ca sa fie cuminti? Ne-am jucat de-a gradinita,a mers bine,am colorat,am cantat, numai ca nu stiu ce sa mai fac ca sa nu se plictiseasca, sa fie cuminti.Dau funda daca imi spuneti ce-ar trebui sa fac. Scuze pentru categorie dar problema asta e si ea un Hobbie

8 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Desene animate la TV,scoate-i in parc daca ai unde si cum, invata-i adunarea folosind monede, da-le sa manance ceva ce pregatiti impreuna(o salata, clatite, etc).

| MiSSyoUNow a răspuns:

Pai incearca sa ii intelegi! tu cand era de varsta lor ce faceai? desenai, te jucai cu masinute, sareai coarda, sotron, dar nu te juca pe afara, ca sa nu se loveasca. daca te plictisesti de ei, da-le cate o cana cu lapte cald si pune-i la desene, si vor adormi.

| Ionutpopescu10 a răspuns:

Pai, gaseste-le o activitate considerata de ei distractiv, lasa-i la tv sau lasa-i sa se joace pe calculator jocuri online pentru copii sau descarci un joc frumos.

| GeorgikAida a răspuns:

Păi încearcă să le amenajezi un loc de joacă și îți garantez că nu se vor plictisi dacă întreții atmosfera:jucării, desene animate, povestiri etc. Dacă ești la sat le poți crea un cort în cutre, punând câteva pături pe culme și pe care să le prinzi pe margini cu niște obiecte.în apartament poți amenaja un cort între canapea și masă. Sper că ți-am fost de ajutor. Distracție plăcută! Fundiță?

| Danielle3232 a răspuns:

Desenele Animate sunt cele mai bune solutii, citestele povesti, si descarcale jocuri happy

| nunuconteaza a răspuns:

Spune-le cine sta cel mai mutl cuminte le iai o inghetata big grin
sau pune-i sa se deseneze unul pe altul pe foaie
le poti pune cv desene animate la tv
sau orice joc ))))))