Nici unul.
Sunt niste sobolani care tot ce fac e sa manance cantitati industriale de mancare si sa produca excrement pe masura in orice loc imaginabil si inimaginabil.
Am avut un porc de guineea si a murit ca a stat afara cand era canicula.
Nu-i duc doru.
Rozatoarele nu's animale de companie bune iar cine iti zice altfel e un masochist cu fetis pentru curatat fecale.
P.S : nu tu decizi cum sa-si posteze lumea raspunsurile, ca nu mai suntem in comunism.
Chiar nu ma interesa parerea ta. Si daca tot vrei sa o spui, spune-o frumos. Chiar nu te inteleg. Nu e problema ta ce imi place mie, oke?
Daca mie mi se par draguti nu e treaba ta.
Apropo, raspunsul tau nu m-a impresionat cu nimic. Ti-ai pierdut timpul.
Bye.
Daca nu te intereseaza de ce imi dai reply? Ipocrito.
Am zis ca nu m-ai impresionat cu nimic. Apropo, n-o sa-mi mai bat capu' cu tine. Spune ce vrei. Esti asa negativist. Imi pare rau pentru tine.
Vai ce ma incalzeste faptul ca cineva imi arata mila in timp ce incearca sa-si arate superioritatea pe un forum, te rog nu ma rani sentimental, sunt foarte sensibil.
Daca vrei un animal de companie pe mai mult timp (findca te atasezi repede de el)te sfatuesc porcusorul de guineea
Eu am doi hamsteri de un an si chiar mi se par foarte draguti.Plus ca nu miros aproape deloc, decat daca nu le schimb talasul pentru mult timp.Ti.as recomanda hamsterii, chiar daca traiesc mai putin. Exista specii care pot trai pana la 3 ani si ceva. Porcusorii de guineea, pe langa ca sunt mai mari(nu poti asa mult sa te joci cu ei..adica poti dar nu e asa frumos), miros si mai urat si trebuie schimbati mai des.
Dar e alegerea ta, tu decizii care iti place mai mult
Uita-te pe internet sa vezi care e mai dragut. eu sincer as alege porcusorul de guineea pentru ca decat sa te atasezi de ceva si dupa aceea sa il pierzi, mai bine ceva ce traieste mai ult.Acum este alegerea ta, ce vrei tu, ca nimeni nu te obliga sa ei ceva ce tie nu iti place.
cuticaadrian2 întreabă: