| RatWithBoobs a întrebat:

Hei happy
Vreau sa incep un vlog pe youtube si mi-e frica sa am hateri,sa nu am like-uri,vizualizari,subscribe etc
Va rog,dati-mi niste sfaturi si subiecte de vorbit, incat sa nu fiu plictisitoare si sa fie video-ul interesant si funny thinking
Dau funda si vot ^^
Merci!

Răspuns Câştigător
| Arikumo a răspuns:

Secretul e sa te distrezi, daca tu te distrezi, se distreaza si audienta. Cat despre feedback, tine-te de treaba, si like-urile, vizurile, subburile vin de la sine. Multa bafta, speram sa ne distribui primul clip happy

4 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Un lucru vreau sa iti spun, daca ai de gand sa vb despre beauty, moda, style iti recomand sa nu postezi, adica pe cuvantul meu sunt mii de fete care fac asa ceva, si au doar 3-4 subscriberi pentru ca nimeni nu adude de ele, sunt deja prea multe una in plus nici nu se va mai observa, azi am descoperit inca 5 canale si sincere sa fim cei mai multi se uita la clipurile fetelor care faca clipuri de ceva timp si au subscriberi si like'uri destule, nu stau sa se uite la o anonima. Oricum daca vrei poti posta si daca ti se pare ca nu a fost o alegere buna poti sa stergi clipuletele, acum nu vreau sa crezi ca ce am scris mai sus am scris pentru a te descuraja dar eu ti'am spus fata urata a lucrurilor, acum exista si avantajele, adica poate lumii ii va placea ce faci tu si poti ajunge sa ai multi oameni carora le place ce faci tu. Daca vrei ideei de clipuri, sau sa mai vorbim sa iti dau cateva sfaturi despre ce sa faci intr'un video( eu ma uit la multe video'uri postate de fete e youtube si deja am vazut ca foarte multe se prostesc si nici macar nu isi dau seama, sau ce obiceiuri care deranjeaza fac multe fete), poti sa imi lasi un mesaj sau id'ul tau sa mai vb pe mess.

| PinkTerror a răspuns:

Mdea...

Iti recomanda sa te gandesti bine. Daca vrei sa faci asta nu o face pentru likeuri, vizualizari etc.

Fa-o pentru ca vrei sa spui lumii ce ai pe cap, suflet sau in cap (dupa situatie).
Fiecare are o parere si dreptul la ea. de ce sa nu ti-o spui? hateri si etc are chiar si rwj asa ca... ai curaj si vorbeste din inima. asa poti sa cuceresti lumea.

Have Fun

| GizazCraist a răspuns:

Zii ceva despre cat de nasol e cu tiganii
incearca nisete stand-up comedy daca poti pe seama unor subiecte/persoane publice
dupa ce faci primul video aata-l la prieteni si vezi c zic
daca mege si ajungi faimoasa/faimos i-mi datorezi 60% din profiturile obtinute din reclame big grin

| eusicumine_4355 a răspuns:

Poarta bluza cu decolteu si vorbeste despre jocuri pe pc, pune in thumbnail o poza cu conotatie indecenta si gata.Haterii si celalti fac parte din audienta, daca ti-e teama de ei nu te mai apuca