Hei!
Eu am de'amandoua! Am un hamster pitic alb! Si(de curand) mi-am luat un porcusor de guineea.
Sa-ti spun cateva despre HAMSTERI:
-Sunt destul de curati,iti fac nevoile intr-un singur coltisor.
-Nu fac galagie.
-Iubesc tot ce tine de accesorii(roata,tuburi de la hartia igienica, si jucariile facute home made).
-Mananca putin.
-Rumegusul(talasul)il poti schimba o data pe saptamana(asa il schimb eu).
-Dorm toata ziua, iar noaptea se joaca(sunt nocturni).
Iar acum despre PORCUSOR:
-Nevoile le fac pe unde apuca(peste tot).
-Isi exprima placerea/neplacerea prin sunete deosebite.
-Nu prefera accesoriile, iubeste sa se joace cu o persoana si doreste foarte multa atentie.
-Daca nu vrei prea multa cheltuiala(ma refer la meniu)poti sa-l hranesti doar cu fructe si legume, oricum meniul nu este deloc sanatos.
-Rumegusul trebuie sa il schimbi o data la 3-4 zile.
-Poti sa il dresezi,raspunde la nume, guitza cand iti aude vocea si se bucura facand saritua POP-CORN(cauta pe youtube).
Cam atat!
Daca m-ai pune sa aleg intre hamster si porcusor nu as putea, amandoi imi sunt dragi! Acum totul tine de alegerea ta!
P.S: Nu am vrut sa copii de pe intrenet, am preferat sa-ti povestesc din experienta mea de-a lungul anilor cu animalele.
P.S:-despre porcusor inca nu am aflat prea multe din comportamentul sau, fiindca este de curand achizitonat.
FUNDA?
Blossomis,fanul nu l-am trecut, pentru ca nu il cumpar, il am de la ferma unui unchi! Acum ai inteles?
Ambele sunt la fel de dragute si jucause porcusorul de guineea e mai mare putin cu vreo 5 cm lungime
Eu prefer porcusorii. Nu stiu care sunt mai jucausi, sau mai iubitori, pentru ca nu am avut hamsteri, insa nu vreau sa imi iau vreodata pentru ca ma atasez rapid de animale, si hamsterii au o viata scurta, si nu vreau sa sufar asa rapid dupa unul
Ane758 întreabă: