Buna! Fix la fel am patit si eu, deci te inteleg perfect. Mi-am cumparat acum o saptamana un puiut de bichon, e baiat si are 2 luni, iar noaptea se apuca sa miorlaie si sa zgarie usa pe la 3-4 dimineata. Cum spunea si FlorentinaF e de vina faptul ca a fost luata de langa mama ei si nu e obisnuita sa stea singura. Linisteste-te in cateva zile o sa-i treaca, secretul e sa nu mergi la ea cand face asta ci s-o lasi sa se calmeze singura. Al meu acum e destul de linistit, desi la inceput a fost foarte galagios. A invatat ca seara doarme singur in hol, iar dimineata vin la el sa-l scot afara si sa ne jucam. Ofera-i putin timp si o sa fie bine! E vorba doar de acomodare.
Si eu am un bichon iar cand avea 1 luna ii ridicam manutele in sus pe amandoua si in 20 de secunde adormea, nu stiu cum dar la mine a mers, incearca si asa!
Offf, draga de ea. Nu se poate obisnui. Mai acorda-i timp, este inca mica. Si eu am avut caini care plangeau. E normal. Ziua sta cu tine sau cu ceilalti membrii ai familiei, dar seara e singura.Nu cred ca i-ar fi foame, atata timp cat ii dai suficienta hrana. Plange doar din cauza ca e singura si ca si-a schimbat locul.
Sanatate puiului tau!