| Măgduț a întrebat:

Heii, acum 2 zile motănașul meu de 2 luni a dispărut, nu l.am mai găsit acasă, el normal nu pleca niciodată din locul apropiat, l.am căutat peste tot și... Nimic, oare se mai întoarce acasă? Țin să precizez că stau la curte, și niciodată nu a lipsit noaptea.

Răspuns Câştigător
| Pabibabum09 a răspuns:

Buna!
Din păcate, nu putem estima cat timp poate lipsi o pisica de acasă, insa poate lipsi de la 2 zile, pana la câteva luni... Pisicuta mea a dispărut acum 6 ani si nici pana in prezent nu a apărut... sad Bănuim ca vecinii noștri i-ar fi venit sărăcutei de hac, fiindcă ei nu prea iubesc animalele.
Sper sa il găsești in cel mai scurt timp!

| Măgduț explică (pentru Pabibabum09):

Mai am un motan în vârstă de 2 ani, cu el sunt deja obișnuită să plece și sa vină acasă odată la 3-4 zile, dar pisoiașul asta era prea mic sa se aventureze in lume, simt de parca totul e un coșmar, era foarte jucăuș, simpatic, și iubitor. Încă tot sper sa se întoarca dar... Nu prea mai vad șanse

5 răspunsuri:
| Danielachan a răspuns:

Fiind pisic mititel probabil cineva l-a consierat pierdut sau abanonat şi l-a luat.

| Hexcore a răspuns:

Daca stai la curte, pisicile tind sa mai plece vreo 4-5 zile, dar cand sunt mai mari.la 2 luni, e posibil sa fi fost furat sau ceva.

| Măgduț explică (pentru Hexcore):

Nu as prea crede asta, pentru că aici în zona unde stau eu, lumea nu vrea pisici, ei vor sa scape de ele.

| Vrăjiii a răspuns:

Daca a lipsit doar doua zile, este posibil sa se intoarca deoarece nu a trecut o perioada chiar atat de mare de timp. Dar daca nu vine in cel mult 7 zile, sunt sanse destul de mari sa-l fi luat careva, mai ales ca este inca micut si in general copii sunt atrasi de pisicei.