Aleg rolele. Sunt mai sigure. Eu, cel puțin, dacă m-aș da cu skate-ul, mi-aș rupe gâtele (replica unui coleg )
Skate-ul.
Este foarte smecher si poti impresiona usor. Eu cand cad cu skate-ul ma simt oarecum,, bine'' deoarece retraiesc adrenalina. Am devenit bunicica la skateboard cam in 2 ani. Fiecare se da cu ce-i place.
Pai, eu as alege rolele. Mi se pare mult mai distractiv si in acelasi timp usor de invatat.
Role.Inveti mult mai repede, cu skate-ul iti ia macar cateva saptamani ca sa poti merge pe el, ca sa faci cate scheme iti trebuie multa experienta.
Pai eu as alege rolele, pentru ca e mai simplu sa te dai pe ele. Nu prea sunt fana a skateboard-ului, dar cum ai zis si tu, alege ceea ce iti place, te reprezinta si te ajuta sa te recreezi
Role! am auzit de recent ca sa mergi cu rolele este foarte sanatos (mai sanatos decat joging-ul) pentru ca iti pune in miscare toti muschii dar nu-ti solicita incheieturile prea tare.
In rest. mie imi plac rolele foarte mult desi nu le-am mai pus in picioare de cativa ani Indiferent de sex... fiecare isi alege sportul care-i place, de exemplu eu in generala jucam fotbal...
Role! am auzit de recent ca sa mergi cu rolele este foarte sanatos (mai sanatos decat jogging-ul) pentru ca iti pune in miscare toti muschii dar nu-ti solicita incheieturile prea tare.
In rest. mie imi plac rolele foarte mult desi nu le-am mai pus in picioare de cativa ani, hi, hi. Indiferent de sex. fiecare isi alege sportul care-i place, de exemplu eu in generala jucam fotbal.
As alege role pentru ca sunt mai frumoase mai "nepericuloase" si mai eficiente.Dar sunt pro fata de bicicleta
Skateboard Este mai interesant. poti face scheme pe el. cat despre role. nu vreau sa`mi rup picioarele
Allinn întreabă:
Darkleo101 întreabă:
AmandytaErhan întreabă:
anonim_4396 întreabă: