| kytty12 a întrebat:

Heii! Eu stau la curte si am avut o catelusa de talie mica de 3 ani, ea a fatat si totul a fost bine cel mic avea acum vreo luna jumate...dar cand am venit de la scoala am vazut ca cel mic nu mai e si nici cateaua.Voi credeti ca au fost furati sau la dus ea undeva ca de vreo 3 zile nu am mai vazuuto desti am cautat-o peste tot.Eu chiar nu mai pot am plans in cntinu de atunci deoarece a fost primul meu catelus imi aduc si acum aminte de clipa in care am primit-o. Voua vi s-a intamplat ceva de genu, ati reusit sa o gasiti? FUNDA

Răspuns Câştigător
| mayasdogs1 a răspuns:

Daca au avut microcip ii vei putea gasi mergand la D.S.V sau la un medic veterinar daca nu nu se poate sti niciodata poate ea a dorit sa il duca undeva a fugit iar puiul s-a pierdut sau poate au fost otraviti...imi pare foarte stiu cum eu am o canisa si mi-au fost omorati trei caini...Curaj si vei reusi sa faci fata.

5 răspunsuri:
| elyfel a răspuns:

Si eu am pierdut un caine, dar nu l-am mai gasit din pacate

| xXhewlettXx a răspuns:

Deci depinde ce rasa era daca era rasa inregistrata ti-a furato daca nu era rasa originata cu pedi gri inseamna ca mama ei i-a dus la adapost.
Funda plz?

| kytty12 explică:

Era o corcitura intre pichinez si ceva tot de talie mica... sper sa se intoarca

| Danilet_Daniela_1991 a răspuns:

Poate a fost furata.Am avut si eu o catelusa care a disparut si nu am reusit sa o gasesc. Diminiata urmatoare s-a intors cu o curea si un lant rupt la gat.S-au poate au fost otraviti?

| kytty12 explică (pentru Danilet_Daniela_1991):

Otraviti nu cred caci puiutul era prea mic si nu iesea niciodata din cusca.