| AllePikie a întrebat:

Heii salut, vreau sa imi iau un hamster, imi puteti spune cum se ingrijeste si cu ce trebuie sa il hranesc si cu ce nu? Multumesc mult. happy

5 răspunsuri:
| Lou222 a răspuns:

Te-as sfatui sa nu ii cumperi roata deoarece se poate accidenta. scuze pentru acest raspuns scurt happy

| razvilol a răspuns:

Pai trebuie sa ai un acvariu sau o cusca pentru hamsteri nu e asa scumpa e maxim 50 de lei si de mancare trebuie sa aiba mereu porunb, orz, ovaz. si pe langa ii poti da morcov mar varza salata portocale tot felul de prosti biscuiti.

Ps : hamsteri traiesc pana la 3 ani nu te-as sugera sa iti iei unul ca te vei atasa de el si iti va parea rau cand va muri laughing Papagali traiesc mai mult si sunt mai jucausi. Daca iti iei unu si ii tai penele si vorbesti cuu el va fi foarte jucaus.

| lariistyles69 a răspuns:

Eu iti spun doar atat: Mananca ORICE. Eu ii dau putin din tot ce mananc laughing : de la dulciuri pana la sarmale.E foarte fericita!

| AndreeaMoromete23 a răspuns:

Eu am un hamster, edward si arata asa https://www.google.ro/......ps?/search ingrijirea nu este grea, schimba talasul de 2 ori pe saptamana, ai grija sa nu cumva sa ii dai ciocolata sau alte alimente moi, se va ineca.Sa ii dai putin morcov si mar +mancare speciala, sa il scoti din cusca si sa va jucati.Al meu raspunde la nume deja;)

| ZanutzaStieTOT a răspuns:

Pai, o cusca speciala, cat mai mare, rumegus pe ea, o jucarie in care sa se bage, gen cizme din alea pe care le primesti cu pixuri de mos nicolae si o rotita pe care sa se ivarta si dozator special de apa. cusca sa fie aerisita. exista mancare speciala, dar tu ii poti da si legume gen castraveti si morcovi sau telina. alte legume ii fac rau. tine-l departe de dulciuri si mancare gatita si poti sa-i mai dai ca rasfat cate un mar taiat micut. mancarea trebuie sa stea intr-un loc curat gen un bolisor. nu il speli, il lasi in pace, nu il lasi sa mearga in mijerie, cureti cusca cam la 3 zile de cacatei. ai grija, noaptea isi gaseste cel mai des sa invarta la roata si e tareeeeeeeeeeeee zgomaotoasa. are vecinul meu unul.