| XXPysykkLove a întrebat:

Tocmai am primit un bichon frise, de 7 saptamani si as avea nevoie de cateva raspunsuri/sfaturi. ( e fetita )

1. Ce nume e mai potrivit : Cora, Minnie, Daisy sau Dina?
2. Ce mancare ar trebui sa-i dau la varsta asta.
3. Mai am 3 pisici, credeti ca o sa se inteleaga cu ele?
4. De cate ori o hranesc pe zi?
5. De cate ori o perii pe zi?
6. Ar trebui sa-i iau ham sau zgarda?
7. De la ce varsta ar trebui sa o invat sa iasa cu lesa?
Dau funda, va rog urgent sad

5 răspunsuri:
| MagicOneT a răspuns:

1. Minnie suna a sobolan, Daisy a rata, deci mie imi place Dina happy.
2. Conserve, crocantele pentru varsta ei.
3. Probabil.
4. 3-4 ori
5. Cred ca asta e optional, o data, de 2 pe saptamana, cred ca ajunge.
6.Da, trebuie plimbata.
7. Asteapta sa implineasca 2 luni.

| DenissaRoxana a răspuns:

Heii.
Ii poti cumpara Royal Canin junior, este moale pentru dintii ei si este o hrana super premium. Daca o sa creasca cu pisicile, cu siguranta o sa se inteleaga. Ii poti lasa hrana la discretie, sa manance cat si cand vrea ea. Eu am un Amstaff si de cand era mic, la fel faceam cu el. Momentan nu este obligatoriu sa o perii, deoarece este inca mica..cand o sa creasca, o sa fie obligatoriu sa o perii macar de 2 ori pe zi.
Recomand sa ii cumperi zgarda..nu este recomandat hamul la cateii de talie mica, hamul, in mod normal, este pentru cainii de talie medie/marie, care trag in lesa si sa fie usor de stapanit.
Inainte sa o scoti afara, trebuie sa termine schema de vaccinuri, adica pe la 4 luni (6 saptamani se face impotriva parvovirozei si a jigodiei
8 saptamanu se repeta primul vaccin (impotriva parvovirozei si a jigodiei)
10 saptamani se face vaccinul polivalent, dhppil
12 saptamani se face rapel la vaccinul polivalent şi se imunizeaza pentru rabie). Pana atunci trebuie sa stea in casa, sa nu ia contact cu alti caini sau locuri unde pot fi, animale nevaccinate. Ii poti cumpara covorase absorbante, pentru caini, de la petshop.

| ANONYMBOSS293 a răspuns:

Am si eu un bichon mascul si are vreo 8 saptamani.
1. Cred ca, numele potrivit ar fi Cora.
2. Te duci la farmacia veterinara si ceri bobite pentru catelusi mici. Sunt diferite marimi. Eu unul ii dau bobite la 9.5 lei / kg, sunt cam catunghia mica.
3. Bichonii sunt jucausi, faza este sa nu-l perceapa ca pe o amenintare sau sa se sperie de el.
4. Ii pui bobite intr-un castronel si cand le termina ii pui iar, mananca cat vrea. E bine sa-l inveti cu painica sau cu ciorbita amestecata cu painica si alte mancaruri dar fara carne si mancaruri gretoase.
5. Depinde cat de mult vrei s-o rasfeti tu, dar sid de timpul tau liber.
6 si 7. Bichonii cresc mai greut, parerea mea pana la 4-5 luni nu trebuie pus in lesa, sau cel mult pana nu mai tii pasul cu el.

| A._Andrei_Robert_2001 a răspuns:

1. Cora e dragut;
2. La 7 saptamani un caine ar trebui sa manance mancare umeda, cel mai indicat ar fi sa ii cumperi granule dar sa ai foarte mare grija si sa nu ii ei altceva decat ganule pentru caini de juniori, deoarece cele pentru medii au chimicale care ii distrug stomacul tot acelasi efect il au si oasele;
3. Depinde, daca e invatat de mic cu ele se vor intelege;
4. De cate ori e nevoie, de obicei cand mananci tu ii dai si ei;
5. Nu este neaparat sa faci acest lucru, doar daca vrei ca ea sa fie foarte ingijita;
6. Zgarda deoarece hamul este pentru caini de talie mare, pe cand al tau e de talie medie sau mica depinde de hrana pe care o primeste;
7. Al meu este un ciobanesc cehoslovac si il scot la plimbare de la vrsta de 2 luni, cred ca ai putea incepe si tu sa il plimbi dar in distante forte mici;
Sper ca te-am ajutat si cred ca ar trebui sa te duci la veterinar pentru ai face deparzitarea, aceasta este foarte importanta pentru un caine daca nu o faci cainele ar putea sa faca limbrici si sa nu mai creasca, asa stiu eu de la al meu happy

| Msjdujrm a răspuns:

1. Depinde, daca e alba sau alba cu pete cred ca s-ar potrivi mai bine Daisy, daca e
maro cred ca s-ar potrivi Cora sau Dina si Minnie s-ar potrivi cred ca daca este neagra. Mie mai imi place si Tara, daca iti place si tie poti sa il pui.