| joaxenul a întrebat:

Heii TPU am o curiozitate vreau sa stiu cat de grozave sunt pisicile ca animale de companie as vrea sa imi iau una dar vreau sa fiu sigur funda

Răspuns Câştigător
| DenissaRoxana a răspuns:

Buna. Sunt niste animale minunate, eu le ador. Am o pisicuta si orice fac eu, face si ea. Chiar acum doarme pe perna mea. Eu nu as putea traii fara pisica mea, in 6 luni m-am atasat enorm de ea.
Sunt niste fiinte minunate. Este atat de grozav sa stii ca cineva te asteapta vu drag acasa. Eu cand vin din oras, o gasesc pe a mea in geam, asteptand-uma, iar cand intru..primul lucru care il fac este sa o pup si sa o i-au in brate.
Nu este greu sa le ingrijesti. Trebuie mancare de buna calitate, jucarii, litiera, nisip pentru pisici, vaccinuri/deparazitari (medic veterinar) si muuulta dragoste. Eu pe a mea o scot pe afara cu lesa, daca o inveti de mica o poti scoate si tu, daca vrei sa iti iei o pisica.
Succes!

11 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Nu m-au fascinat niciodată.

| thegatekeeper a răspuns:

Depinde de ceea ce cauti tu la un animal de companie si de personalitatea ta. Pisicile nu necesita foarte multa atentie, spre deosebire de caini, si nu arata prea multa afectiune, in general. Sunt mai potrivite pentru persoanele introvertite. Majoritatea, pe masura ce inainteaza in varsta, nu se mai joaca atat de mult ca cele care au mai putin de 1 an. Ceea ce am scris sunt generalitati si nu se aplica tuturor pisicilor, pentru ca nu sunt toate la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt așa simpatice...

| Anonim0078965 a răspuns:

Sunt foarte grozave! Cand esti suparat te fac sa te simti mai bine si este dovedit stintific ca atunci cand torc la tine in brate te fac sa uiti de probleme.

| BarnaCamelia2001 a răspuns:

Pisicile au si avantaje si dezavantaje :avantaje - sunt foarte curate, nu miros, sunt foarte blanzi, seducatoare, si cuceresc inima oricui le vede. Dezavantaje cam zgaraie si musca( mai mult in ccazul motanilor).
Mie imi plac.Sunt dragute, dar cel mai mult iubesc nasucul lor.

Dezavantaje: cam zgaraie, musca (mai mult in motmocazul mot

| Fintommi a răspuns:

Pai e si bine e si rau. Bine este pentru ca te relaxeaza si atrage starea negativa, nu sunt atat de zgomotoase ca si cainii si nu ai treaba cu ele in casa ..bine motanii trebuiesc castrati deoarece dupa un an o sa inceapa sa isi marcheze teritoriul. Invata repede lucrurile daca ii inveti atunci cand sunt mici si le spui ce e voie si ce nu e voie. Partea rea e ca a mea chiar acum ..ca e perioada aia de naparlire si era asa pufoasa si are o blana deasa si foarte mare ..si cade peste tot acum, si nu e bine deloc. Dar oricum il iubesc si toata lumea il ia in brate si nu rezista sa nu se joace cu el pentru ca are fata aia de dragalas si cu ochii aia albastrii si mari cand se uita laughing) uiti de toate necazurile si tot ce te enerveaza laughing. Trebuie sa ai grija de un animal si sa stii sa il "educi" ca un copil aproape.

| EllaHaHa a răspuns:

Sunt foarte dragalese si jucause. Te-as sfatui sa nu iti iei fata! Eu am avut fata si fata din 4 in 4 luni! I-ati motan ei sunt mult mai jucausi si iubitori.Eu am doi.

| EllaHaHa a răspuns:

Daca te gandesti sa iti iei una uite aici un link de unde poti adopta unul sa citesti descrierea
https://www.facebook.com/....../photo.php

| Psh a răspuns:

De obicei, ca animal de companie cel mai sugerat este cainele, pentru ca este intr-adevar grozav si te va iubi mai presus de orice.In schimb pisicile sunt parsive, si vor sa te joci cu ele doar cand au ele chef si tu esti ocupat.Lasa par prin toata casa(in functie de rasa). Trebuie sa le schimbi nisipul des.Nu e foarte costisitor insa necesita grija si atentie. Sper ca ti-am fost de folos big grin

| Adelina77 a răspuns:

Sunt grozave, dar trebuie sa ai grija de ele.In special..sunt foarte pretentioase

| Darianbossu a răspuns:

Dupa mine sunt niste animale foarte buneMai ales daca iti iei una la care nu ii cade parul!
FUNDA?!?