One Beat dance studio. Este o scoala foarte buna de streetdance. Se fac hip hop, dancehall, house dar si alte stiluri. Preturile mi se par mai mult decat acceptabile (120 lei/luna, doua sedinte pe saptamana fiecare de 75 de minute) plus ca au program in timpul saptamanii si seara si dimineata, iar in weekend de la 13:00.
Am auzit ca si scoala de dans performers este buna, insa nu stiu multe despre aceasta deoarece nu studiez acolo.
Te sfatuiesc sa intri pe siteul ambelor scoli de dans, sa citesti, sa te uiti la videoclipuri cu dansurile lor, si la sfarsit sa decizi. Bafta si sper ca ti-am fost de ajutor!
Ms mult, dar un site cv de la ei ai?
Salut, o scoala de dans foarte misto pe care o pot recomanda este Salsa Red Dance. Sunt ok din mai multe puncte de vedere: tematica cursurilor (Zumba, Salsa, Latino, Sociale, Orientale dar si cursuri de dansuri pentru nunta cu coregrafii speciale), clase pentru copii si adulti, servicii, costuri (flxebile) si instructori certificati.
Eu am avut nevoie de niste cursuri pentru la nunta...acolo, ceva minimal sa iesim bine in video. Mi-au inteles nevoieile si nu a fost necesar sa platesc pentru o luna intreaga. Am participat doar la cateva sedinte plus ca prima a fost gratuita. Totul a fost ok. Per total: multumit!
Poti vedea informatii suplimentare, adresa, numere de contact dar si filmulete de la cursuri aici: http://salsareddance.ro/, au un site web destul de misto.
Succes!