| joaxenul a întrebat:

Heii TPU ce credeti despre cainii metis. Am unul dar ceilalti spun ca e naspa ca nu e de rasa. Deci voi ce credeti? Si ce pot sa ii fac cainelui meu ca sa arate mai bine e cel din poza de profil

6 răspunsuri:
| DenissaRoxana a răspuns:

Buna. Nu con5eaza ce spun ceilalti despre catelul tau, ceea ce conteaza esti tu si cutu'.
Si cainii mei sunt metisi, dar nu ma deranjeeaza ca mai imi zice lumea sa imi iau unul de rasa. Eu ii iubesc pentru aspectul lor interior, nu pentru cel exterior.
Nu trebuie sa ii faci nimic, este foarte frumos. Sa iti traiasca!

| joaxenul explică (pentru DenissaRoxana):

Mersi mult si ai tai sa iti traiasca si sa te bucuri de ei

| cateluuus a răspuns:

Şi eu am trecut prin asta şi e deranjant. Câinii metişi sunt mult mai loiali şi nu sunt aşa sensibili. În legătură cu aspectul nu are nici o problemă.

| theodorafemme2001 a răspuns:

Mi se pare o protie chestia cu acei caini de rasa cu preturi de iti ies ochii din orbite. Inainte sa spui despre un animal ca nu-i de rasa, sau mai stiu eu, trebuie sa te gandesti ca si el are un suflet si ca si el trebuie iubit!

| MitroAlex94 a răspuns:

Parerea mea e ca nu rasa conteaza ci aspectul cainelui. Daca tie iti place e de ajuns.Problema e ca nu poti sa participi la concursuri cu el, in rest totul e ok si in plus, cainii metisi sunt mai rezistenti la bili decat cei de rasa.

| mara10dk a răspuns:

E un caine adorabil. eu zic sa-l lasi asa cum e. Dar daca tot insisti poti sa-i pui o funda la gat.