| qLoveSmileღ a întrebat:

Heii Tpu..Peste o luna ma mut definitiv in Anglia, cu parintii. Eu am o pisica vaccinata, in varsta de 1 an. In Anglia te lasa cu animale de companie? Fara ea nu mai plec.:-s..Trebuie sa o duc la un veterinar ca sa'i puna un "cip"? Asa am auzit.big grin

Fundita.winking

Răspuns Câştigător
| Andr3 a răspuns:

Daca este vaccinata,de ce nu? Cip le pui animaleor de companie daca vrei, nu te obliga nimeni. Daca pisica are carnet de sanatate, pasaport (nu radeti ca este adevarat, se face pasaport si la caini si piscii ) si toate vaccinurile la zi, mergi linistitahappy

4 răspunsuri:
| ElFenomen a răspuns:

Iti recomand sa suni la compania aviatica cu care calatoresti si ei iti spun daca e ok. spre expemplu la Blueair nu se accepta pe ruta Anglia si Irlanda din cauza ca nu le accepta aceste tari.bafta!

| RusAdrianCatalin a răspuns:

Du-o linistit(a) la veterninar, nu cred ca se poate sa iti puna cip in pisica(nu prea are logica), dar vaccineaz-o ca sa nu ai probleme, englezii iubesc animalele de companie.

| Costea_Gaby_1997 a răspuns:

Fratele meu are de asemenea o pisica si si el locuieste in Anglia. Eu zic sa te duci. happy

| TheKillerBoss a răspuns:

Buna.Eu iti recoman sa o duci la un veterinar pentru a o vaccina si pentru ca u sa stii ca e in siguranta si sanatatea ei este buna... si sa stii in Anglia te lasa cu animale de companie dar sa fie vaccinate pentru a nu raspandi o boala. Funda?