Trebuie sa incepi cu inceputul.adica sa nu il iei in maa dintr; o data. Trebuie sa se obisnuiasca cu tine. Baga mana in cusca si daca vezi ca se agita scoate'o si bag'o iar, pana se va obisnui. Apoi intrinde'i degetul si va trebuie sa se aseze pe el. Pune'i sa asculte muzica linistita, ca sa il linisteasca si pe el. Muzica e buna pentru ei. Cand se duce pe leagan sa il legani tu.sii vei vedea ca se va imblanzi.
Si al meu era salbatic.
Succes:*:*
Am avut si eu aceiasi problema! Prima oara facea la fel! Dar dupa l-am luat incetu cu incetu! Eu l-am luat de la 2 saptamani iar pe la o luna i-am dat drumu din cusca prin casa! Dupa cand ajungea pe langa mine si intindeam mana ori ma musca ori zbura! Pana intr-o zi cand am intrat cu un mar in mana si era dat drumu prin camera! A venit sa ajezat pe mana si a inceput sa ciugoale din mar! Incetu cu inceput neam apropriat unu de altu iar dupa de tot restul familiei! Dupa cam 1 an imi manca din gura! Omul de la care l-am luat un prieten de familiei a zis ca nu a vazut in viata lui asa ceva! SFAT PRIETENESC: Daca a avut pereche si l-ai desperechiat ai facut cea mai mare greseala! Daca ii iei pereche o lasi pana cand moare! Daca o sai desparti o sa mai traiasca maxim 6-7 luni! Sper ca te-am ajutat cu ceva!
Hyena94.
Al mew daca as pune mancare in mana orice zboara prin camera.
I-am dat si eu drumul.Si nu stiu daca a avut pereche pentru. ca l-am cumparat de la magazinul de animale unde erau mai multi intr-o cusca mare.
Si Kira daca bag mana in cusca se sperie si sare pana plec la distanta.
Daca inting degetul ori ma ciupeste ori fuge.
Nuj ce sa fac cu el
Ane758 întreabă: