| Miha33 a întrebat:

Heiiii! happy
Numele meu este Mihaela si am 16 ani. Sunt din Suceava si de cativa ani buni imi doresc un caine husky. Cand in sfarsit am convins`o pe mama ca ar fi dragut....nu gasesc nimic de vanzare.
De mentionat: as vrea un pui [imi e mai usor cu dresatul. Si daca se poate sa fie femela.

MA PUTETI AJUTA CUMVA? Stiti ceva locuri prin Suceava unde as putea gasi? Sau aveti voi de vanzare catelusi husky?

Astept raspunsurile voastre. Multumesc anticipat. happy
Pa wave!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie aici: canisapremium@gmail.com sau suna la 0733211977; 0765411252; 0748794117.
Sint foarte seriosi si asigura si transportul precum si actele necesare.Mult noroc.

3 răspunsuri:
| Heng a răspuns:

Sunt la fel ca tine. Momentan nu sunt in tara, iar cand o sa merg o sa imi cumpar 2 caini husky. Tata mi-a promis ca imi da bani. Aici, sunt foarte scumpi. Intre 500-1000 de euro, iar in Romania unul singur, un pui, e 150 de euro. Gandeste-te bine: nu poti sa iei un caine de rasa, HUSKY, care costa multi bani si sa iti bati joc de el. Eu m-am gandit. Este un caine nordic, nu ii place caldura si nici sa stea in apartamente. E pacat sa il iei de forma, incearca sa il dresezi. Ar fi bine sa nu iei doar unul, ci doi. Asta daca iti permite bugetul.Cat despre locuri de unde ai putea cumpara, cauta si tu pe google. Da un search, "caini husky Suceava" vei gasi.Inca nu e perioada lor de imperechiere, mai asteapta pana in toamna daca nu gasesti.Incearca sa gasesti rasa pura.Bafta

| BettyKtt a răspuns:

De ce trebuie musai sa fie din Suceava? Poti sa gasesti in alta parte si te duci si il iei, sau depinde la cine gasesti...ca til poate trimitetongueTe pot ajuta sa cauti.Eu sunt din Bucuresti. uite idu meu betty.dolshe

| adrew a răspuns:

Aia sint ciinii cei cu ochi albastri care stiu a cinta