| XxDream a întrebat:

Helău. Pisica mea pe care o cheamă Ducesa are 1 an fără și problema este că după ce mănâncă tușește cred... se îneacă practic. Am fost cu ea la veterinar am dat 2 milioane jumate și tratamentu era să-i dau cu o chestie pe gât cu seringa. Nu a funcționat. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| Bizzle a răspuns:

Nu neaparat la pisici se intampla acest lucru eu am un bichonel face la fel probabil ii dai putina papa si papa cu pofta dupa se ineaca si mancarea ii vine la loc ceva gen garaie iti garantez nu e bolnavioara sau altceva happy doar papa cu pofta se ineaca putin si incearca sa faca in asa fel ca dupa ce se ineaca sa ii vina la loc mancarea ca sa o poata inghiti iarasi iti garantez ca nu are nimic happyhappy asa face si Whitty al meu Sper ca ti-am fost de folos happy Ai grija de ea happy

1 răspuns:
| Letticia a răspuns:

Si eu am o pisica, de fapt 2. Cea mare tusea frecvent, cum face pisica ta.Dar, nu te ingrijora:pisica ta e doar putin racita.Presupun ca se oreste din ce face, isi lasa capul in joc si incepe sa i se subtieze vocea si sa produca niste sunete ciudate. Daca tusea, pisici, tot persista ar fi bina sa sa-i iei niste pastile sau sa nu o lesi sa stea in locuri friguroase si sa o incalzesti.Preferabil e sa ii faci baia cat mai rar, pentru ca de obicei tusea la animale vine de la facut baia si iti dai seama ca dupa il scoti din cada si ud el intra in contact cu temperatura nepotrivita.