| deliaaaaa a întrebat:

Hello am facut o mare gafa iar hamsterul meu a cazut in lipici pentru soareci am reusit sa-l dezlipesc dar saraca are coada si piciorusele sunt pline si nu poate merge din cauza lipiciului va implor raspundeti-mi azi va rog mult

Răspuns Câştigător
| Titanos a răspuns:

Nu vreau sa fiu eu ala care da raspunsuri tampite dar radei blananita, ce crezi ca va face veterinarul? Ii va da medicamente pentru lipici?

| deliaaaaa explică (pentru Titanos):

Pai si cum sa ii rad blada pentru ca intr-adevar l-am spalat si tot se lipeste
ca nu tot spatele doar jumatate in jos si apoi o sai mai creasca blana?

10 răspunsuri:
| Nicky06 a răspuns:

Incearca cu acetona pentru unghi, nu dinaia pentru vopsele care se foloseste la constructii.

| TreiSurori a răspuns:

Spalal cu putina apa sau du`l repede la veterinar happy

| Cherilyn a răspuns:

Hey!
Nu-i fa nimic, doar du-l la veterinar, va stii el ce sa-i faca.happy
Succes!batting eyelashes

| Cherilyn a răspuns:

Lipiciul asta e un fel de otrava?
daca are substante toxice in el ar fi bine sa-l speli cu apa caduta si cu un sapun gen Dove, cu PH neutru...
Nu stiu daca se poate face bine de la sine pana miercuri. De obicei hamsterii sunt niste rozatoare sensibile...
Urmareste-l cateva ore. Vezi daca se comporta ciudat, daca nu manaca sau nu bea apa, daca nu doarme, si asa iti vei da seama daca are nevoie de o vizita la veterinar...

| deliaaaaa explică (pentru Cherilyn):

Nu, lipiciul nu este otravitor si hamsterul nu se comporta deloc ciudatiam dat sa manance si a mancat si a si baut apa chiar foarte multa acum doarme si il tin langa mine invelit intr-o carpa ca sa se usuce dar pe spate se mai lipeste si la fel si picioarele, desigur nu ca inainte dar... mi-e frica sa nu pateasca ceva astept sa mai treaca putin timp si o sal spal din nou cu apa sia am sa incerc cu sapun dove

| Byebye14 a răspuns:

Pfff...am avut si eu doi hamsteri si nu am patit asa, dar nu iti recomand sa-l tunzi, eventual taie-i doar putina blanita din zona cu prea mult lipici, fara blana ii va fi frig si va racistraight face.
hamsterii sunt destul de sensibili, ai mare grija sa nu incerce sa se spele singur, totusi este lipici si chiar daca nu are substante otravitoare pentru el nici bine nu-i poate face.
Spala-l bine cu apa calduta, nici sa-l friga, dar nici sa-i fie frig, si da-i si cu niste sapun, dar clateste-l bine, caci va incerca sa se curete el singur. Apoi usuca-l.
Incearca cu feonul, eu asa am incalzit hamsterul meu. Dar la mine alta a fost problema, era pe moarte si ii era frig si nu stiam ce sa fac si.cryingin fine, nu vreau sa-mi amintesc.
L-am invelit intr-o basita si am tinut feonul la ceva distanta, pe viteza cea mai mica si pe aer caldut.
Dar ai grija sa nu-l fie feonul indreptat spre fata lui, incearca sa-l usuci din spate.
Vezi daca merge si daca nu-l sperie zgomotul.
Succes!

| deliaaaaa explică:

Ok mersi am sa incersc

| TheOneGirl a răspuns:

De acord cu Titanos. dar nu-l rade, tunde-l usor si ai grija sa nu-i tunzi pielea din greseala!

| theboss a răspuns:

Se spala cu benzina, testat pe propria piele... laughing)))