Dacă comportanenul lui devine prea deplasat încearcă sa îl corectezi. Cum faci asta? Când scăpa de sub control îl ei și îl bagi singur într-o camera goala, dar ai grija sa nu fie mai mult de 3 minute. Dacă începe din nou când îl scoți, repeți, și asta de fiecare data pana se prinde. Trebuie sa le descurajezi orice comportament nedorit pentru ca orice face acum când e pui o sa fie de zece ori mai rău când e adult. Eu am un husky și când am luat un pui de ciobănesc german se băteau non-stop, pana la sânge câteodată. Acum, după 7 luni de munca nu pot sa trăiască unu fără altul și mai ales fără mine. Bafta!
Daaaa, cauta-l pe Cesar - The Dog Whisperer
te rezolva de nu iti vine sa crezi ca ai avut vreodata o problema
Msss
:)
scuze, dar era putin katerinka
tipul are un show de televiziune in care se duce la oameni acasa si le rezolva probleleme cu, caini, este un dresor foarte buni si show-ul e foarte bun
TheGentleman ti-a dat si link catre show-ul lui:
Https://www.cesarsway.com/
poti sa pui intrebari pe site-ul ala, insa foarte sigur, sunt oameni din toata lumea care pun intrebari
iar problema pe care o ai tu este tipica pentru show-ul ala
de aia mi-a venit ideea
insa in orice caz, poti sa cauti pe net show-ul lui, sigur il gasesti pentru ca e foarte popular, cum spuneam se numeste:
"Cesar, the dog whisperer"
Ooo pai cel mic vrea sa se joace in acelasi timp,poate ar trebui sa arunci doua mingi, si fug in directii diferite, incerca Nu e copil, stai ca iti vine randul, nu? amandoi au nevoie de atentie in acalasi timp
E clar că sunt geloși unul pe altul, nu e mare chestie de care să îți dai seama. Nu cred că poți să rezolvi gelozia asta dintre ei, chiar dacă stai 5 ore cu Rio și apoi te duci la Roni și stai cu ea doar 10 minute și Rio te vede, chiar dacă ai stat cu el 5 ore și celălat 10 minute tot va fi gelos. Tot la fel e și în cazul lui Roni...
E greu să rezolvi problema, încarcă să te joci cu ei în aceași timp și în mod egal.