In nici un caz nu este vorba ca.i place foarte mult, da le si place dar fac asa de altceva.Cum noi oamenii avem reflexe asa au si ei si tu cred ca i.ai descoperit reflexele.Noi avem pe undeva pe la genunchi, ei au pe undeva pe langa laba din fata si daca ii mangai acolo da din piciorusul din spate asa face si catelusa mea. Sper ca te.am ajutat, sa ai o sera frumoasa!
Ceau
Studiez medicina veterinara:
Da le place, mai ales pe burtica.Ii si gadala, e un semn bun + ii si calmeaza, chiar si pisicile mai fac astfel si incep sa toarca.
Succes si O noapte placuta!
Acolo este un centru nervos care, cand este atins, piciorul se misca reflex, la fel cum face piciorul nostru cand ne loveste medicul cu ciocanelul ala la rotula sa ne testeze reflexele. de-aia da numai din unul, daca dadea din placere dadea din toate
Eu am un Shih Tzu, si tot la fel face!
Inseamna ca le place sa ii scarpini in zona respectiva.
Eu am rottwiller si tot asa face...inseamna ca ii place foarte mult modul in care ii scarpini. sper ca t-am fost de ajutor.
Nu inseamna neaparat ca ii place si nici nu e chiar vb de reflexe... adica e oarecum. Se gadila si din reflex fac asa din picior gen ca sa se scarpine.