Urmareste-l cand isi face undeva pe covor apoi cu niste servetele sterge s punele in litiera apoi baga-l acolo... odata ce simte mirosul o sa mearga acolo mereu iar nume pune-i unul dragut de exemplu puff, tomy, baby, bisi, bamby, tzilu.
Inca este micut si nu stie dar o sa se invete el.Ia-l tu in brate si pune-l la nisip in special dupa ce manca.Nisipul nu conteaza eu folosesc "Nisip igienic pentru pisici (granule de silicat)" Am si eu 2 pisicii persani.In privinta numelui la-si numi Haru, Gimmy sau depinde de ce culoare are.De exemplu pe pisicuta mea ca este alba o cheama Bia(de la bianco, alb in italiana)si pe motanel ca are culoarea galben i-am zis Blondul
Pisica isi ascunde instinctiv produsele de excretie, ca sa nu poata fi gasita de animale mai mari. Asa ca o sa isi dea seama repede de utilitatea nisipului. Deocamdata, important este sa faca caca, pipi, sa manance si sa bea.
Dul mereu in litiera cu nisip si o sa invete imediat sa faca acolo, daca se joaca deja acolo inseamna ca deja incepe sa inteleaga (am avut si eu motan), ai putea sa ii pui numele tomi...