Întrebare recomandată | SakuraMiraiEdo a întrebat:

Hello, guys.
Imi dati niste idei de hobby-uri? Vreau unul nou... Imi place sa citesc, sa scriu, si sa desenez dar astea sunt cam plictisitoare dupa un timp si vreau ceva care sa implice creativitate, in afara de astea, si sa fie "captivante".

6 răspunsuri:
| CinVasileeee a răspuns:

Poti in timpul liber sa te dai cu bicicleta, rolele impreuna cu prietenii (primavara, vara si toamna)
Depinde si de timpul tau liberhappy:
Sa facii fotografii cu prieteni
Sa te joci.Sa alergi.
Joc cu carti.
Pe pc.
etcwinking
Funda? puppy dog eyes

| SakuraMiraiEdo explică (pentru CinVasileeee):

Yeah, care prieteni? rolling on the floor)

| CinVasileeee a răspuns (pentru SakuraMiraiEdo):

Imaginari happy

| AnetteBurnier a răspuns:

Hey! Ar trebuii sa încerci sa faci cursuri de pian.Iti zic eu, este un hobby foarte frumos, elegant, si te face sa fii mai...nu stiu...sa traiesti sentimente de toate culorile happy. Este cel mai usor si frumos instrument dupa parerea mea si este un hobby mai rar intalnit. Poate dupa ce o sa înveți sa canti la pian o sa ne vedem la concursuri happy. Daca nu iti place hobby-ul asta(care nu se poate numi chiar asa), poti sa... faci inot, gimnastica ritmică(zic si eu) sau tenis.Sa nu te apuci de fotbal cum fac toate fitoasele ca sa se dea mari pe langa băieți ca ce... (chiar nu stiu). A, da! Daca vrei sa te apuci de pian poti sa imi zici ca poate iti recomand eu pe cineva. Sper ca te-am ajutat!

| Ok_Andrei_1989 a răspuns:

Dai la laba ca merge ok?

| Caramida_Lucian_1997 a răspuns:

Poti încerca să faci animații. Dintr_un hobby se poate transforma intr-un job. Eu fac asta de 1 an și am propriile mele desene animate. Poti incee cu pivot animator dacă ai calculator