Pai aceste rase au caractere foarte diferite deci ar trebui sa te gandesti la multe Daca doresti un caine de paza este foarte bun :bullmastiff-ul,cane-corso,dobermanul,dogul argentinian,rott, boxerul sau ciobanestii. Husky e un caine de haita si este foarte rebel deci nu e bun pentru paza, dar in schimb este un caine foarte frumos. Eu am husky si zi de zi 24/24 imi face ziua mai fericita. Uneori e putin incapatanat, dar asa sunt cei "mici".
Din punctul meu de vedere un cane-corso, un rott sau un bullmastif sunt foarte greu de stapanit pentru o fata chiar daca sunt dresati corespunzator. Dar tu vei decide.
Sa te bucuri de catelul pe care il vei lua! oricare dintre aceste rase o sa iti fie la fel de devotata si o sa iti faca viata mai frumoasa!
Mi-au placut tare mult acei catei! Printre faptul ca toti caini sunt draguti daca sunt ingrijiti corespunzator. Un caine este complicat de ingrijit ci nu este o papusa. Ii vezi adorabili dar trebuie sa fi responsabil/a.
Sper ca ai citit ingrijirea lor la toate rasele acelea care iti plac. Tu poti alege! Daca ai citit despre ei mai tot ce trebuie il alegi pe care ti-l doresti mai mult! Dar daca ai vrea parerea mea ar fi ca sa alegi Husky Siberian pentru ca este foarte dragut. Dar ai mai putea alege si Ciobanesc German si Ciobanesc Unguresc mi se par simpatici! Bafta la ales cainele potrivit!
Nici unul, astia nu-s "catei" iar daca nu te-ai hotarit inca inseamna ca nu esti pregatita pentru rasele astea.
Mie imi place Rottweiler insa este unul dintre cei mai rai caini. Pt. Rottweiler trebuie sa depui o mare munca. Eu as alege Husky. Este super frumos, ador ochii albastrii la caini.
Funda?
Sall eu am un husky de rasa si sta stii ca este foarte jucaus,dragalas, si are foarte multa energie, daca iti iei un husky sunt digur ca te va multumii
Sincera sa fiu eu as alege Husky Siberian.Nu toata lumea are un astfel de catel.Si plus de asta e mai deosebit! Si foooarte dragut! Sau Cane Corso, dar tot Husky are puncte in plus din partea mea!
Sper ca te-am ajutat!:*
Deniissel întreabă: