Buna. Eu cred ca acum depinde totul de perus. De exemplu, am avut un perus care avea aceleasi simptome, si tot la fel mi s-a dat si mie de la veterinar. Niste vitamine pe care i le puneam in apa. Dar pana seara a murit . In schimb, mai mi s-a intamplat tot asa cu un alt perus si in decursul unei zile si-a revenit. Eu m-am invatat minte si le pun acum vitamine in apa, pentru ca nu le cauzeaza cu nimic. Sper sa isi revina. Mult succes!
Revin cu un update: perusul ieri a vomitat și a 2-a oară și starea lui era foarte gravă așa ca am fugit cu el din nou la Vetzone. I-au făcut injectii si i-au administrat vitamine. Mi-au recomandat sa ii pun de acum înainte doar apa specială pentru perusi de la pet shop. De atunci este Ok, a început sa mănânce, nu a mai vomitat, este mult mai vioi. Trebuie sa facă 3 zile aceste Injecții, ma bucur ca și-a revenit.
Sper sa fie bine in continuare! Ai grija pe viitor! Te puup?
Trebuia sa mentionezi si cand s-au intamplat toate astea, azi? Daca e azi logic ca n-avea cum sa-si revina deja daca doar ce a inceput sa-i administreze medicamentul. Dupa 3-4 zile poti eventual sa vezi imbunatatiri la starea lui iar daca se agraveaza poti oricand sa te duci din nou cu el la veterinar
Ce fel de infectie si ce antibiotic ti s-a dat?
Te rog intra pe Facebook in grupuri
"Papagali perusi liberi si fericiti!"
"Perusi si pasari exotice"
Sunt crescatori si oameni priceputi care te pot ajuta cu sfaturi utile.
Poate o sa dureze ceva timp pana isi face efectul medicamentul, dar supravegheaza.