anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU.
Acum 2 zile am luat un pisic în vârstă de câteva săptămâni. El a mai avut un frate(sau o soră)care a murit din cauza asta l-am și luat pe celălalt pentru că era frig iar el este mic și singur.
Problema este că celălalat nu a murit de foame, le dădeam zilnic mâncare, chiar a murit cu bucățica de pâine lângă el. Sunt sigură că era bolnav.
Acesta pe care l-am luat este foarte foarte slab. Într-atât încât dacă îl scot afară și bate vântul îl clatină până pică pe o parte iar piciorușele abia îl țin la cât sunt de mici și subțiri. Are bubițe în vindecare pe față și este plin de coji. Ochișorii îi curg încontinuu dar nu și nasul..respiră extrem de greu și de zgomotos iar când toarce deja se transformă într-un sunet deranjant care nu te lasă nici să adormi.
Doarme extrem de mult iar de mâncat și de băut apă o face foarte foarte puțin. Nevoile și le face doar o singură dată pe zi atunci când îl scot din casă chiar dacă are cutie cu nisip înăuntru. De cele mai multe ori îl iau eu și îl duc la mâncare și la apă ca să mai mănânce și să mai bea. Lapte bea și mai puțin decât apă.
Afară dacă îl scot se ține după mine oriunde mă duc până îl bag înapoi în casă. Și deși abia l-am luat iar până acum fugea de mine. Acum este extrem de atașat de mine azi-noapte nu m-a lăsat să dorm pentru că el vrea să doarmă doar dacă îl mângâi.
Este evident că este bolnav dar mi-e foarte frică să nu moară, l-ar ajuta niște vitamine? Sau sper degeaba și va muri?

Răspuns Câştigător
| Anonim1447799 a răspuns:

Buna, dacă nu ai posibilitatea sa mergi cu el la veterinar probabil va murii, așa ca merita sa încerci acasă dacă nu ai cum sa mergi cu el, încearcă sa ii pui picături pentru ochi dar pentru oamenii dacă nu ai pentru animale, cât pentru coji încearcă sa ii pui asocilin, aveam un iepuraș plin de coji și l-am tratat cu asta, s-ar putea sa ajute dacă chiar nu poți sa mergi la veterinar

4 răspunsuri:
| tonyc7 a răspuns:

Du-l la un veterinar. Nu vad cum ar putea fi ajutat altfel.

| LostForForever a răspuns:

Mergi repede cu el la veterinar acolo îl vor salva și îți vor spune tot ce ai de făcut

| G777 a răspuns:

Daca nu il duci la veterinar sunt sanse mari sa moara, asa se intampla cu pisoii mici care raman singuri.Chestia de la ochi trece cu picaturi, am patit si eu cu un pisoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vă mulțumesc mult tuturor
L-am pus pe picioare cât de cât. Am început vitaminele și ciclul de deparazitare. I-am făcut baie și acum este curat și nu mai are multe cojițe pe ochi și a luat în greutate❤mănâncă și bea apă iar de dormit doarme oriunde cert este că nu mai este atât de atașat de mine pentru că două seri l-am lăsat în altă cameră să se dezobișnuiască și poate dormi fără mine ❤