Buna, dacă nu ai posibilitatea sa mergi cu el la veterinar probabil va murii, așa ca merita sa încerci acasă dacă nu ai cum sa mergi cu el, încearcă sa ii pui picături pentru ochi dar pentru oamenii dacă nu ai pentru animale, cât pentru coji încearcă sa ii pui asocilin, aveam un iepuraș plin de coji și l-am tratat cu asta, s-ar putea sa ajute dacă chiar nu poți sa mergi la veterinar
Mergi repede cu el la veterinar acolo îl vor salva și îți vor spune tot ce ai de făcut
Daca nu il duci la veterinar sunt sanse mari sa moara, asa se intampla cu pisoii mici care raman singuri.Chestia de la ochi trece cu picaturi, am patit si eu cu un pisoi.
Vă mulțumesc mult tuturor
L-am pus pe picioare cât de cât. Am început vitaminele și ciclul de deparazitare. I-am făcut baie și acum este curat și nu mai are multe cojițe pe ochi și a luat în greutate❤mănâncă și bea apă iar de dormit doarme oriunde cert este că nu mai este atât de atașat de mine pentru că două seri l-am lăsat în altă cameră să se dezobișnuiască și poate dormi fără mine ❤