| ama23 a întrebat:

Helo, everybody! sunt noua si am o intrebare! Eu am o catelusa, Sara! e corcitura a gasit-o! cum as putea sa o dresez sa nu faca pipi decat in baie? funda

Răspuns Câştigător
| AmericanStaffordshireTerrier a răspuns:

d'oh Gresit, poate cezar ala e bun dar nici asa...
Rahatul este sters, apoi stropit cu otet, apoi cainele adus in zona aceea cu botul pus in fostul rahat si mirosul de otet. el va simti mirosul patrunzator apoi il ve ti duce la locul unde sa si faca nevoile, ar fi de preferat afara pentru ca el stie ca isi va face nevoie si va cere mereu asta... Apoi dupa ce a facut un pipi sau orice alcv il aduceti in casa laudandul. bravo etc etc. Gresit cu nasul in rahat. cezar e un gay, emisiunea aia poate e buna dar nu da rezultate in 10 minute. Credeti-ma caini au personalitate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AmericanStaffordshireTerrier):

Salut! Este vorba de pipi nu de rahat. Este buna si varianta ta, cel mai bine este sa dai cu javra afara sa te pazeasca nu sa doarma cu tine in pat cea mai buna varianta si nevoile cainelui nu mai sunt nicio problema. M-am uitat sus si am vazut ca este o corcitura daca era de rasa mai ziceai sa-l tii cu tine in casa fai o cusca la caine si este ok PAREREA MEA!

| AmericanStaffordshireTerrier a răspuns (pentru anonim_4396):

Acum, omu' tine ce vrea in casa. nu-i problema mea. Dar acum fiecare cu ale lui, eu l-am educat cu greu pe al meu si pana la urma stresul a disparut cu rahati si pisati in casa. Si la mine nu e vorba de un metis. Sper doar sa ii ajute pe viitor sfatul.

5 răspunsuri:
| ALex_5652 a răspuns:

De fiecare data cand urineaza in alte locuri, baga-i nasul in urina

| ama23 explică (pentru ALex_5652):

Multumesc,asa am sa fac, de declar castigator! 1

| anonim_4396 a răspuns (pentru ALex_5652):

Ai dreptate stiu ca am vazut si eu Caini lui Cesar de pe National Geographic si asa a facut si el bravo!