| mikiscence a întrebat:

HELP! am avut un catel mic iar acesta este fiul cainelui meu(tata)imi era tare drag dar am hotarat sa-l dau din mai multe motive! am gasit o oarecare doamna care l-a vrut.si l-am dat.ne-am pus de-acord ca o sa vreau sa-l revad uneori...nici o problema! dupa 2 zile am cautat-o la locul de munca si mi-am exprimat dorinta ca as vrea sa-l vad...la care ea s-a intors la 180 grade .ca in casa ei nu intra nimeni... i-am zis ca nu ma intereseaza casa ei .sa ne intalnim undeva sa il vad 5 min...nimic. a inceput sa devina isterica.ca mai mai sa-i f-t unalaughingintrebarea este:cum as putea sa-mi recuperez catelul din mana psihopatei? fara sa folosesc un comportament de cartierlaughingdat fiind ca stiu unde lucreaza si as putea foarte simplu sa stiu si unde locuieste! ajutati-ma cu cateva idei ca va zic sincer nu mai am somn noaptea si ma trezesc plangand stiind catelusul ala mic si scump pe mana unei vrajitoare.va multumesc!

Răspuns Câştigător
| maryana5 a răspuns:

Incearca cu frumosul din nou... paih daca nici a 999999 oara nu merge...pai dao in **de baba ~x( se pune cu nervii tai? du-te la politie si fa-i o plangere pentru. sechestrare de catelushi mici si pufosi no talking
sau afla mai multe despre ea... ce mananca, de ce ti-a sechestrat mititelul, ce are cu tine?
a naibii escroaca! huuuuuu angryangryangry
bietu' pufos puppy dog eyes

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Hey, Mikey, Mikey! Stii, e o vorba...cica inainte de a-ti lua o casa, sa-ti cumperi vecinii! - in sensul sa te convingi ca sunt ok! Trebuia sa te fi dus inainte, sa verifici in ce conditii va sta cutu... Te inteleg perfect, dat fiind ca si eu, cand am avut 3 pui de pisica, i-am tinut pana la 7 luni, pentru ca nu am vrut sa-i despart!, si atata durat pana am gasit o casa unde i-am putut da pe toti, fara sa-i despart! Deci tu acum poti doar sa cauti un prieten bun, cu rabdare si tutun, care sa pandeasca psihopata si sa-i rapeasca catelul!, cand il scoate la plimbare! Daca nu, mergi si vorbeste la As pentru protectia anmalelor, si vezi ce zic aia! Mai du-te si la politie, si cere o parere, - refera-te la articolul cu "promisiuni mincinoase"!, spune ca suferi, si cere sprijin! Sper sa gasesti intelegere si sprijin, si altii sa invete si ei ceva din patania ta! Success!

| maria4320 a răspuns:

Eu zic sa o cauti de urgenta, sa-i ceri sa vezi catelul si sa-i spui si de alternativa politiei si a protectiei animalelor, asa poate o indupleci sa-ti arate catelul, iar odata ce-l ai in brate sa faci stanga-mprejur si dusa sa fi. O femeie cu un astfel de caracter nu poate fi o iubitoare de animale.Sa ne spui ce ai rezolvat.chiar vreau sa stiu.

| dulshe a răspuns:

Cam greu, dar nimic nu e imposibil pe aceasta lume. Femeia aia nu se numeste femeie, ai dreptate numando psohopata. Chiar nu stiu ce ai putea face, atata timp cad tu i-ai dat catelul din buna voie. Oare acea femeie nu are suflet?

| mikiscence explică:

Eu consider ca o femeie la 5o ani care vorbeste si se comporta asa ...si minte. e perversa si fara inima.nu poate iubi cu adevarat un animalut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miki tu o numesti vrajitoare, fiindca nu te lasa sa vezi catelusul? sau se poarta intr-adevar urat cu el, si nu-l iubeste?

| anaid a răspuns:

Sunt de acord cu marialaughingadica cand ai ocazia sa vezi catelusul te prefaci ca vrei sa-l iei in brate, sa il mangai si chestii de genul si cand ai pus mana pe el dusa sa fiiwinkingfara sa te mai uiti in urma.Nu are sa sa iti faca e catelusul tau si mai ales daca nici macar nu stie unde locuiesti...