Sa speram ca e doar o lovitura puternica..sa nu fie vreo luxatie ca aia doare.
Daca avea zona respectiva rupta ii taia si maduva si nu o mai simtea si statea atarnata coada dar e bine ca reactioneaza si o doare.
Puricii nu dau reactii de durere..doar s-ar fi scarpinat...
Poate a cazut pe coada..mai sunt si pisici care nu tot timpul aterizeaza in picioare. Daca in urmatoarele zile tot o doare iti recomand sa ii faci o radiografie..sunt si cabinete de oameni care fac si dupa te duci cu radiografia la doctor sa vada daca nu e luxatie.
Dar sa speram ca e doar o lovitura puternica si o simpla inflamatie caare o sa treaca in cateva zile.
Sanatate!
Poate a avut de-a face cu un idiot care iubeste sa loveasca animale. Asteapta cateva zile, vezi daca ii trece, daca nu du-o cat mai curand posibil la veterniar. Ar trebui sa fi orb sa nu iti dai seama daca are purici sau nu(creaturiile astea se plima peste tot, cauta pe net o poza daca chiar nu stii cum arata). *Funda
Am verificat-o acum ...nu are purici Cred ca a apucat-o cineva de coada ca o doare fix in locul ala coadacoloana
Astpeata cateva zile, poate isi revine. Daca nu veterninar scrie pe coada ei. Eu am avut un motan, avea 11 ani(practic am crescut cu el de la 5 ani). Intr-o zi a venit acasa(nu stiu cum a reusit sa mai ajunga acasa) cu coloana zdrobita. Dupa cateva zile a murit, si mi-a parut foarte rau. Ai grija ce faci!
thegamermaster321 întreabă:
Ane758 întreabă: