Ține-o la căldură (pune sticle cu apă caldă (~ 35 grade) pe lângă ea; ai grijă să bea apă și să mănânce.
Dacă e mică-mică, nu are nici reflexul de defecare și urinare format - va trebui s-o mângâi cu o cârpă umezită cu apă călduță în zona fundului, până face tot ce are de făcut.
Va trebui și s-o deparazitezi - mergi la o farmacie veterinară, o să-ți dea ei ce trebuie.
Baftă!
Daca a mancat putin e bine, nu poate deodata sa manance mult, daca spui ca e foarte slabita.
Incearca si mai tarziu.
Ai vreo pisica care a fatat de curand? Daca da incearca sa o strecori printre ceilalti puiuti.Eu am doua pisici si accepta orice pui. Daca nu, incearca la un veterinar.El va stii cum sa procedeze.Succes
Da, am... Doar că e incapabil de a se mișca. Probabil e prea slăbit sau chiar nu știu cauza fiindcă nu e rănit deloc.
Atunci incearca sa l hranesti cu seringa pana isi revine cat de cat apoi incearca sa il pui la pisica din nou.
A murit...
Mulțumesc oricum de sfaturi!
Saracutul...
Ține-o la cald și mai hrănește-o din când în când cu seringa (dar nu exagera). Încearcă sa vezi dacă o accepta o alta pisica, uneori funcționează.
Nu prea ai ce face, și nu te necăji, dacă are zile va trai.