| aimullah123 a întrebat:

Help! Cainele meu are gatul puternic si nu simte zgarda de forta.
Tot trage in lesa.
Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| REMiXDJ a răspuns:

O sa razi dar asa se face - Ai dai cu ardei iute pe la bot si se va linisti.Ardei din acela verde - al rupi la varf si ai dai pe la bot.O sa vezi ca numai daca il arati se face cuminte si sta linistit de nu iti vine sa crezi.

| marinaru777 a răspuns:

Zgarda trebuie sa fie mai stransa pe gat sa nu aiba joc astfel incat daca zmuceste sa se gatuie(sugrume)...am patit si eu cu un ciobanesc german si i am aplicat

| uptowngirl a răspuns:

Defineste 'zgarda de forta'... eu reusesc sa il domolesc pe al meu cu o zgarda de genul celei din imaginenea de mai jos. Avand in vedere ca e testata de mai multe persoane din jurul meu si functioneaza in toate cazurile, eu ti-o recomand pentru un caine de talie medie-mare.

Daca asta e cea la care te refereai - trebuie sa ii scoti o za sau doua. Probabil ca e prea larga.

https://www.google.com/......ps?/search

| adytamatadrian a răspuns:

Pai eu zic s-ai pui o Zgarda de (forta cu tepi pentru dresaj). s-au incearca sal corectezi, cand trage de lesa tu sa-i spui la pas si sa tragi lesa spre tine, s-au poti sa folosesti o zgarda electrica pana se invata sa nu mai traga. sper ca te-am ajutat!