Si eu am IMVU dar acum nu prea ma joc.
Eu prima data cand mi-am facut cont am folosit mafia. http://freewebs.com/imvumafia/WatchBotIV.html [dar trebuie sa selectezi alta tara. nu Romania ca atunci am inteles ca nu primesti credit. Alabama[parca] sau New York :D]
la mine a mers o zi mafia asta. ca dupa aia nu am mai primit:D
Alte modalitati. cu catelul. sau. cu metaRL gasesti pe youtube tutoriale cum sa faci credite cu metaRL:)
sau -tii fereastra de comunicare cand vb. cu cineva 12 ore deschise.
-Iti verifici emailul.
-participi la concursuri.
t i-as zice dar e prea complicat zi unei romance doar cred ca toate stiu eu sunt vip pe imvu :X si am acum 2 milioane de credits sorrry dar...
Eee secret discret sunt vip pe imvu :X si am acum 2 milioane de credits sorry dar.intreba vreo romanca doar.:X
Si ce te dai asa mare ca esti VIP boss?!
Salut si eu joc imvu si am o posibilitate
-intri pe imvu site
-dai la credits si sub o sa iti scrie earm credits
-dai la myYerbook
-iti arta sa iti faci cont si etc. dar dupe ce tia-i facut cont dai sa schimbi bani de pe imvu pe my Yerbook sau invers
-crede-ma e usor doar ca trebuie sa fi atent ca eu am facut o greseala si m-am lasat fara credits ca am uitat sa intorc sageata si de la 801 am ajuns la 425
Pooi, COntu meu : CleoxCleeo. Eo fac credit prin invitatsii : 1. te duci in hompage, la earn credits
2. cauti invite a refer people
3. dai la invite by email
4. la prima casuta scrii(daca ai) un id de al tau (daca nu ai alt id iti faci unul si il scrii pe ala acolo in casuta
5. la a doua casuta scrii orice si cauti un buton cu continue si dai clik
6. cand iti vine emailul pe id din prima casuta te duci la el
7. dai clik la mail...si o sa iti apara 2 casute cu yes si no
8. dai yes, apoi o sa iti apara sa faci cont, dar iesi de acolo(si faci asa de 2 ori si faci contul abia a 3-a oara)
9. faci contul(iar la email poti pune orice chiar si amestecaturi de litere)
10. rogi pe cineva sa intre pe contul pe care l-ai facut si sa te invite de 5 ori si iti vin 1. 500 de credite
Va intreb si eu ceva: multi zic ca daca te faci VIP cu imved, primesti BAN. e adevarat?
Nu. Joc de 6 ani IMVU si acum 2 ani mi-am facut contul VIP cu IMVED si nu am primit ban. Am primit 3k reale. Primesti ban NUMAI daca incerci si a2a oara Multi prieteni au patit-o
Toti se lauda ca sunt vip-uri si ca poti sa faci orice...
Ei bine vip-ul expira...si ajungi la normal.numai numele ramane neschimbat.[adica fara QUEST_]
Bun...Raspunsurile la intr. ta:
*La free credits
*Imvu mafia
*metaRL
*invitatii
*cam atat stiu.aa.si de spinu ala odata la 24 de ore.Bafta!
La mine a mers 2 zile si dupa a picat.Totusi:
Seteaza drept tara Alabama - USa apoi intra aici http://freewebs.com/imvumafia/WatchBotIV.html Primesti 10 credite la 2 minute.
Mie nu imi merge sa instalez watchbotul de la imvu mafia. [imi da eroare. ]
anonim_4396 întreabă: