| cssandreea a întrebat:

HELP ME! ...Imi puteti spune cum pot face bani pe IMVU? Va rog ajutati-ma! Multumesc pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| YLLL a răspuns:

Si eu am IMVU dar acum nu prea ma joc.
Eu prima data cand mi-am facut cont am folosit mafia. http://freewebs.com/imvumafia/WatchBotIV.html [dar trebuie sa selectezi alta tara. nu Romania ca atunci am inteles ca nu primesti credit. Alabama[parca] sau New York :D]
la mine a mers o zi mafia asta. ca dupa aia nu am mai primit:D
Alte modalitati. cu catelul. sau. cu metaRL gasesti pe youtube tutoriale cum sa faci credite cu metaRL:)
sau -tii fereastra de comunicare cand vb. cu cineva 12 ore deschise.
-Iti verifici emailul.
-participi la concursuri.

42 răspunsuri:
| pinkycru a răspuns:

Descarci imvu toolbar si primesti 300 c/luna, te joci cu catelusul, faci ofertele partenerilor(pentru descarcarea nu stiu carui virus primesti 10 000 c parca) oricum...succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu primesti ban daca te faci VIP cu Imved. Pentru ajutor dati mesaj in imvu pe contul asta: Flaviiuuts (eu) si va ajut daca doriti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai verificati e mailu si iti da 1000 dar sa stii eu sunt vip si am dat cgat la altcineva de 5 ori si am primit 70000:O:O:O:O:O:O:O:O:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti se lauda ca sunt vip-uri si ca poti sa faci orice...
Ei bine vip-ul expira...si ajungi la normal.numai numele ramane neschimbat.[adica fara QUEST_]
Bun...Raspunsurile la intr. ta:
*La free credits
*Imvu mafia
*metaRL
*invitatii
*cam atat stiu.aa.si de spinu ala odata la 24 de ore.Bafta!

| d0ru_7111 a răspuns:

Hmm. asta se invata usor, usor. Dar daca vreti sa invatatzi mai usor, add : doru_no1_4ever [yahoo.mail] d0ru_skype [skype]. va astept. [ mai mult intru pe yahoo.mail]! bft al

| XxXLoL1xXx a răspuns:

Uite un site care iti explica tot sper sa te ajute http://www.youtube.com/watch?v=C34dF5QrFlU

| Gumitzaaa a răspuns (pentru YLLL):

Cat timp trebuie sa lasi sa mearga Mafia?

| FursecCuCiocolata a răspuns:

Mie nu imi merge sa instalez watchbotul de la imvu mafia. sad [imi da eroare. ] crying

| Dey_Deea_1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. Joc de 6 ani IMVU si acum 2 ani mi-am facut contul VIP cu IMVED si nu am primit ban. big grin Am primit 3k reale. Primesti ban NUMAI daca incerci si a2a oara happy Multi prieteni au patit-o

| olihateschool a răspuns:

Help! plzzzzz
anm incercat cateva hachuri dar nu mergsadvreau si eu V.I.P.crying
id:qToxikKiss
imvu:qToxikKiss

| Billixika a răspuns (pentru HinnaBunneh):

Si ce te dai asa mare ca esti VIP boss?! waiting

| saramiliandragomez a răspuns:

Pai...
1.Intri aici www.imvu.com/earn/index/
2. cea mai buna varianta e sa dai la view current offers si sa alegi o optiunde poti da odatà la zi acolo si alegi optiuni asa poti castiga daca faci asa zilnic poti castiga 10 minioane mi se pare

Întrebări similare