| Lalala202 a întrebat:

Helppuppy dog eyes!
Am gasit in curte(la tara) un pui de gascalove struck
E vioi, mananca, bea apa, nu prea doarme...pe cine am intrebat, nu stie de el...si am zis ca sa il pastrez. dar cand stranuta scoate apa pe nas/cioc(nu-mi dau seama:-s)O fi vreo problema? El e plin de viata si cerseste non stop afectiune. Niste sfaturi, cu ce sa il hranesc si d-astea.
Multumesc!big grin

Răspuns Câştigător
| ZEU93 a răspuns:

Pai stranuta si scoate apa pe nas ca e bolnav, asa sunt si oamenii tongue Eu cred ca nu e grav se va face bine daca mananca bine si are parte de afectiune

3 răspunsuri:
| StubblyTooth a răspuns:

Fa-l rasol si cu usturoi e bun tare

| Lalala202 explică:

Nici pene nu i`au dat.phbbbbt

Si mi`e milapuppy dog eyes.

| sufletzel a răspuns:

Nu scoate apa pe nas cand stranuta pentru ca e racit, ci pentru ca asa e normal la rate si gaste. Asa este conformatia ciocului acestor pasari, le ajuta intr-un fel sa filtreze apa.
Eu am crescut la mamaia la tara sute de boboci si de rata si de gasca si asa faceau toti. Daca o sa-l cresti, vei observa ca asa va face toata viata lui. Deci stai calm/a ca nu e nicio problema, e perfect sanatos din punctul asta de vedere.
PS: gripa la pasari se numeste gripa aviara si este mortala pentru pasari. Apare extrem de rar si numai in Delta Dunarii pentru ca acolo vin pasari migratoare care o aduc din alta parte. Deci, fii fara griji.
Legat de hrana, mamaia le dadea la boboci cand erau mici malai cu iarba tocata si umezit cu putin apa. Peste vreo luna poti sa-i dai boabe de grau si apoi cand mai creste si porumb. Sau poti sa-i iei furaje de la magazine speciale. Dar sa nu uiti de iarba.
Succes! App, i-ai pus nume?