Probabil ca le e foame, da-le sa manance niste laptic si daca nu pot sa bea singurele ia cu pipeta sau cu o seringa. poate le e si frig, pune o cutie si cu o patura sau cu niste carpe cu care sa le invelesti si sa stea la caldurica.of bietele de ele...ai grija de ele sa-si faca si treburile, le stergi cu o carpa. Doamne ajuta!
Acum, a venit pisicuta are un iubit pisic, dupa ce am postat asta a si aparut pisica. mersi de sfat nu stiu c-ui sa dau funda?
A ce bine, mereu ma sperie povestile astea cu puiutii ramasi singuri. Sa-ti traiasca!
Multumesc, mai am o intrebare eu o sa plec 2 luni jumate de acasa si nu stiu cum pot sa le dau mncare, ca nimeni nu le poate da, dar m-am gandit sa le cumpar un sac de mancare am 9 pisici, 3 mici si resut mari, dar nu stiu ce cantiate sa le iau help va rog!
Uau...pai e cam mult. nu poti sa treci pe la ele o data pe saptamana, la doua saptamani sau nu stiu. ai putea sa le lasi sa manance in ceva mai mare si mai multa, si sa le lasi si mai multa apa. eu am 3 pisici si cam intr-o luna mananca o punga de 2 kg de mancare. dar isi mai fac si nevoile...ai curte?
Trebuie sa te duci la o farmacie si cumpara niste lapte praf pentru copi mici si o pipeta si iii hranesti dar trebuie sa ai foarte mare rabdare si trebuie hraniti din 4 in 4 ore